Voor de fanatieke wintervissers heeft Fish Inn de perfecte aanbieding in het perfecte jaargetijde. Wil je het de komende maanden comfortabel hebben aan de waterkant dan kun je niet zonder goede tentverwarming. Met een Macgyver kacheltje en drie bijgeleverde gasbussen kom je direct beslagen ten ijs en kun je direct gaan vissen.

 Bivvy

Door het compacte formaat en het geringe gewicht van deze kachel past hij in de uitrusting van iedere sportvisser die vanuit een schuilplek, zoals een bivvy bij de karpervissers,  gaat vissen. Met de elektronische ontsteking brandt de kachel binnen een mum van tijd. Ideaal wanneer jij even snel je handen wilt warmen na het vangen van een vis, of na het verversen van je boilie. Daarnaast kun jij tijdens het continu verwarmen gemakkelijk traploos de sterkte van de vlam instellen.

De gasbussen zijn eenvoudig na te bestellen.

 

Naar het viswater

Doordat je bij aankoop drie gasbussen meegeleverd krijgt, kun je direct naar het viswater vertrekken en hoef je niet eerst te zoeken naar de geschikte gasbus. Mocht je de gasbussen op hebben dan kun je deze ook gemakkelijk los bestellen (klik hier) op de website van Fish Inn. Verder nog wat nodig? Alles voor het karpervissen staat overzichtelijk in de webshop bij Fish Inn.

Klik hier om naar de aanbieding toe te gaan.