Wie naar de website van Kodex tackle gaat, vindt nu reeds de digitale catalogus van 2021/2022 met niet alleen een fraai overzicht van dit merk, maar ook enkele prachtige nieuwe materialen als de Kelositi en Pulse-runner vrijloopmolens, Detectron TX10 beetmelders en de onlangs gelanceerde Liquid leaders.

De Kompressive hengelserie. 

 

Middy

De digitale catalogus laat niet alleen een indrukwekkend totaalprogramma zien, maar geeft ook aan dat dit merk in de UK een naam heeft gevestigd door haar ervaring (moederbedrijf Middy bestaat al meer dan een halve eeuw) en haar innovatieve producten.

 De nieuwe Kelositi XK8000 vrijloopmolen.

De Kompressive T6 Carp Rod (0.74-1.8m) 3 lb. De hengels zijn verkrijgbaar in 6ft, 9ft en 10ft versies (T6, T9, T10) die je kunt inschuiven tot 0.74m, 1.13m en 1.23m voor transport.

 

Innovatieve Liquid Leaders.

 

Kompressive

Naast de reeds genoemde producten is er een opvallende hengelserie met de naam Kompressive. Deze betaalbare hengels hebben als opvallende eigenschap een verschuifbaar deeltje boven de greep. Benieuwd? Klik dan op de website en vervolgens op ‘Product Guide’ of klik op het plaatjes hieronder. Kodex wordt net als Middy verdeeld door T.Y.T. Fishing.