24 koppels allemaal op tijd voor de loting .Er zijn altijd favoriete plaatsen maar het eerlijke van het Amsterdam rijn kanaal bij Tiel is toch wel dat je hem op bijna alle nummers kunt winnen.

De laatkomers  hadden geluk vandaag de laatste twee nummers die over bleven waren een kop en straat plek Ronald Nannings en van Lieshout pakte de kop Fred Verstrepen en Bart v Dijk uit belgie de staart.

De nummers stonden ruim op 60 meter en tussen de vakken zat 400 meter we hebben ruimte zat en het komt de toch wel secure visserij op het kanaal ten goede.

Er werd al snel vis gevangen het waren er overal een paar maar het viel ook weer snel stil zo bleef het eigenlijk de hele wedstrijd op de momenten dat de beet erin zat moest je scherp zijn om deze te verzilveren. Op nummer  26 de kop was het Ronald Nannings die toch wel met regelmaat een visje in het net deed belanden helaas was er voor zijn iets verdere vissende maat weinig aktie.

 

 

Het naast hen vissende Koppel Piet v d Heuvel en Piet v Neerbos was iets korter begonnen wat resulteerde in iets grovere vis .Wat op het laatst genoeg was voor de vak winst. Ook het op nr 46 vissende duo Gerrit de Groot en Peet Bergwerf waren scherp vandaag en viste zich in de prijzen

In het b vak was ook het zelfde beeld te zien met ingooien en gaan zitten wachten kwam je er niet je moest actief vissen. Hier waren het Jan Wagensveld en Harrie Schaken die de strijd aangingen met John Valenduuk en Edgar Kuus. Welke in het voordeel van het eerst genoemde koppel werd beslist

LEES OOK  Geert Sprakel en Jan Epping winnen Dag 1 Beiler driedaagse (wedstrijd zeelten vangen)

De Vak winnaars van vandaag

Uitslag Vak A1  

1  Piet v Neerbos/Piet v d Heuvel            7000 gram + Poule

 

2 Gerrit d Groot/Peet Bergwerf               5980 gram

 

3 Ronald Nannings/ v Lieshout                 5280 gram

 

 

B vak              

 

1 Jan Wagensveld/Harrie Schaken            5880 gram +Poule

 

2 John Valenduuk/Edgar Kuus                   5320 gram

 

3 Gerard v Vlaanderen/Tinus v Meteren      4360 gram+ Poule