Om 13.45uur was het verzamelen bij de Maliebaan waar 14 deelnemers stonden te popelen om te loten. Deze keer had Henk Migchielsen het parcours uitgezet op de Houtwal en Kanonswal waar bijna iedereen het eerste uur nog kon genieten van de heerlijke schaduw. Nadat de loting was geweest vertrokken de deelnemers richting de door hun gelote stek en kon het opbouwen beginnen.

 

Nadat om 14.45 uur het startsein werd gegeven werden al snel door bijna alle deelnemers de nodige vissen gevangen, kleine maar ook mooie grote voorns verdwenen via het schepnet in het leefnet en het was afwachten of er ook bonusvissen gevangen zouden gaan worden. Al snel werd duidelijk dat je een behoorlijk netje vis moest vangen om voor een prijs in aanmerking te komen.

 

 

Deelnemers op de houtwal bezig met de voorbereidingen.

Met name op kop en staart houtwal waren het Henk Geurkink en Leo Helmers die behoorlijk veel vis vingen, maar er kwamen ook al signalen door dat de op staart van de Kanonswal vissende Henk Rots ook de nodige vis aan het vangen was.

 

Na het eindsignaal om 17.45 uur kon de weegploeg aan het werk om te kijken wie er de meeste gewicht ter weging kon aanbieden, dit keer was het Leo Helmers die zijn staartplek op de Wilhelminabank optimaal benutte door 1660 gram ter weging aan te bieden, verdienstelijk 2e werd Henk Rots met 1460 gram en derde werd Henk Geurkink met 1170 gram.

 

Na de prijsuitreiking door Henk Geurkink en Henk Migchielsen konden alle deelnemers met een goed gevoel huiswaarts keren omdat ze allemaal behoorlijk veel vis hadden gevangen.

Al met al kunnen we terug kijken op een geslaagde 50+ wedstrijd met veel vis.

 

 

Uitslag;

1          Leo Helmers                             1660 gram

2          Henk Rots                                1460 gram

3          Henk Geurkink                          1170 gram

4          Toon Heinsman                         1125 gram

5          Henk Bargeman                        1050 gram

6          Horst Zimmerman                     1010 gram

 

De volgende wedstrijd 50+ wedstrijd zal op donderdag 1 juni plaatsvinden, het verzamelen en loten zal dan bij de Wilhelminabank zijn.