Het is Daan van der Venne die met de feeder een mooie beet weet te verzilveren, helaas voor hem een snoekbaars. Die tellen niet en de pracht vis wordt door Daan weer keurig terug gezet. Zijn buurman Toon Colonello weet wel met de feeder een mooie brasem te vangen. Op kop pakt Bert Jansen een bliek. Het is duidelijk de vis is aanwezig, maar aast moeilijk. Kort na zijn eerste twee vissen haakt Bert Jansen een kanjer van een brasem, helaas breekt zijn elastiek en ziet hij de brasem met pen en al vertrekken. In het B-vak weet Ton van de Nieuwboer al vrij snel een brasem te vangen. We zijn blij dat Ton weer bij ons vist, een sympathieke en fanatieke visser. In hetzelfde vak weet ook Cor Martens een brasem te vangen.

LEES OOK  Koppel Sanders en Enting winnen gescheiden koppelwedstrijd Beilen.

 

 

Op de staartplek zit Andre van Pel maar het is nog erg rustig bij Andre. Bij veel vissers is het heel matig, na twee uren zijn er nog diverse vissers die geen beet hebben gezien. Ving Gert Lute vorige wedstrijd een stekelbaarsje en werd daarmee tweede, nu heeft hij een schele pos, de nul is weg. Maar voor een goede resultaat dient er meer in het net te komen dan een enkele schele. Op staart heeft Andre ook de nul weg gevist, hetzelfde geldt voor zijn buurman Harrij van Dessel. Maar wild is het vandaag allerminst, zo zie je maar vangsten van een dag ervoor zijn geen garantie voor de wedstrijddag. Dat is toch wel het mooie van vissen, ene dag top andere dag flop, maar iets betere vangsten zijn wel gewenst om het plezier erin te houden. Op kop gaat Bert Jansen als een van de weinigen lekker door. Nico Schouws weet op een gegeven moment een drietal brasems te vangen, gevonden denkt hij,  maar helaas zo snel de vis kwam verdwijnt de vis weer. In het midden van het parcours weet Teun Kanon met een light feeder forse brasems tot aanbijten te verleiden. Het ziet er naar uit dat Teun ook vandaag weer een topresultaat gaat neer zetten. Teun is wel een van de weinigen die vangt met de feeder vrijwel alle vis wordt vandaag nauwkeurig vissend met de stok gevangen. Om 12 uur klinkt voor vele de toeter als een soort verlossing. De weegploegen gaan op pad. In vak gaat de vak- en overall winst gaat naar Teun Kanon. 

LEES OOK  Uitslag HSV de Dobber Westergeest Kampioenschap Kollumerland 01-04-2017

 

 

Met zes stuks en 4,5 kilo is hij de matchwinner vandaag. De tweede pek gaat naar Nico Schouws eveneens zes vissen maar minder gewicht. Bert Jansen wordt keurig derde met 12 stuks en 2,5 kilo. IN het B-vak gaat de winst naar Cor Martens met 4 stuks en ruim 3,5 kilo, tweede eindigt Ton van de Nieuwboer en de derde plek wordt opgeëist door Andre van Pel. We kijken terug op een heerlijke visochtend met te schrale vangsten. Wel waren de vangsten beter dan de vorige wedstrijd er waren slechts twee vissers zonder enig resultaat.

Na afloop waren er waardebonnen voor de eerste van elk vak en zakken lokvoer voor de een na laatste per vak. Met dank aan Dierenrijk Van Someren voor sponsering van het lokvoer.

 

Uitslag 6e wedstrijd wintercompetitie

Vak A        
1TeunKanon6stuks4,513gram51punten
2NicoSchouws6stuks4,208gram48punten
3BertJansen12stuks2,548gram37punten
Vak B        
1CorMartens4stuks3,656gram40punten
2Ton vdNieuwboer2stuks1,491gram16punten
3Andre vanPel1stuks717gram8punten

Na 6 wedstrijden heeft Teun Kanon de leiding overgenomen van Sjaak Veldt, op de voet gevolgd door Cor Martens en Nico Schouws . De laatste wedstrijd zal de ontknoping komen, het beloofd een spannend slot van de competitie te worden.

 

Tussenstand wintercompetitie Hsv Kennemerland na 6 wedstrijden minus 2 slechtste resultaten.

 

1TeunKanon151Vangstpunten5Klassementspunten
2CorMartens277Vangstpunten7Klassementspunten
3NicoSchouws239Vangstpunten7Klassementspunten
4SjaakVeldt235Vangstpunten9Klassementspunten
5TomMoolevliet126Vangstpunten13Klassementspunten
6TheoBreedijk116Vangstpunten14Klassementspunten
7Harry vanDessel82Vangstpunten16Klassementspunten
8JeroenStorck139Vangstpunten17Klassementspunten
9GertLute56Vangstpunten17Klassementspunten
10Andre vanPel55Vangstpunten20Klassementspunten
11Daan van derVenne61Vangstpunten23Klassementspunten
12Alfred vanWersch61Vangstpunten23Klassementspunten
13ToonColonello55Vangstpunten25Klassementspunten
14BertJansen47Vangstpunten27Klassementspunten
15DolfRijs98Vangstpunten31Klassementspunten
16Ton vdNieuwboer16Vangstpunten32Klassementspunten
17JuanCabrera1Vangstpunten34Klassementspunten
LEES OOK  H Hakkers wint 5e wedstrijd Gerard Koopman Hengelsport.