Mediawinkel.eu is een groothandel en webshop die levert aan consument en de zakelijke markt en altijd op zoek is naar de nieuwste trends en ontwikkelingen in binnen- en buitenland. Ook voor de hengelsport is Mediawinkel interessant, want hier tref je bijvoorbeeld ook scherp geprijsde fishfinders, stuurautomaten, drones en camera’s.

Veel populaire fishfinders zoals de Hook Reveals en Dragonfly’s…

 

Kantvissers

Mediawinkel heeft op visgebied de bekende merken fishfinders zoals Garmin, Deeper, Lowrance, Simrad, Raymarine en Humminbird op voorraad. Niet alleen voor de bootvissers, maar dus ook voor de kantvissers interessant met bijvoorbeeld de werpbare remote fishfinders van Deeper (Start, PRO+, Chirp+) en Lowrance (Fishhunter). Voor al deze apparatuur levert Mediawinkel ook snel de accessoires zoals kabels, brackets, tranducers (+connecties) en covers.

Zoek je een elektromotor? Ook die heeft Mediawinkel in het aanbod. En niet de minste! Wat te denken van de Lowrance Ghost, Garmin Force, tal van Minn Kota’s, de Float Plus (bellybootmotor) en zelfs Berkleys? Alsmede de accessoires en accu’s? Klik hier.

https://www.mediawinkel.eu/marine-fishing/boot-motoren/trolling-motor/

Stuurautomaten…

Ook voor de gevorderde bootvissers heeft de webshop van Mediawinkel veel te bieden met onder meer radar, AIS, marifoons, antennes, waterkaarten en stuurautomaten.

 

Wil je de ultieme veiligheid en zichtbaarheid: AIS apparatuur

 

De raakvlakken met de hengelsport en het outdoor-segment in de webshop zijn legio.

Meer weten? Klik hier en kijk eens goed rond. Maar kijk wel uit, want je komt heel veel moois tegen voor een scherpe prijs! En voor de voorradige artikelen geldt: vóór 17 uur besteld, morgen in huis.