Het Middy Reactacore Hollow Elastic uit het aanbod van TYT Fishing is een speciaal ontwikkeld, hol elastiek voor het vissen met de vaste hengel. Door de zeer kleine opening in het elastiek kun je iets meer druk uitoefenen op een gehaakte vis. Elke verpakking heeft 5 meter ‘stiek’ om makkelijk twee topsets mee uit te rusten.

In diverse kleuren en uitvoeringen.

 

Nano carbon

Het Middy Reactacore Hollow Elastic heeft een compound centraal gedeelte met nano carbonzwarte deeltjes! Deze deeltjes geven het latex een langere levensduur, het voorkomt dat het elastiek plat wordt en het produceert een soepel glijden door het topdeel. De fel fluorescerende kleuren maken dat het elastiek zeer goed zichtbaar is tijdens de dril, daarnaast is het al behandeld met een speciaal glijmiddel, zodat het vanuit de verpakking klaar is voor gebruik.

 

Twee topsets

Het Reactacore elastiek is beschikbaar in diverse diameters, en zoals gezegd bevat elke verpakking vijf meter elastiek waarmee je gemakkelijk twee topsets kunt prepareren. Adviesprijs € 19,99. De verpakking beschermt de inhoud tegen UV-straling.

Klik hieronder om een filmpje te bekijken.