De voor 2022 aangekondigde Kevin Nash Siren R4 Presentation Set is revolutionair op het gebied van beetmelders voor de karpervisser. Voorzien van ieder technisch snufje dat je kunt bedenken, zoals drift sensing, wave sensing, speed sensing, antidiefstalalarm en nog veel meer.

De Kevin Nash Siren R4 Presentation Set zal in oktober en november in Europa beperkt leverbaar worden; het is dan ook aan te raden om de beetmelderset nu alvast te bestellen. De set is leverbaar in 2+1, 3+1 en 4+1 voor een adviesprijs vanaf € 599,95; inclusief covers voor de beetmelders en met twee jaar garantie. Via een Like & Share actie maak je bovendien kans op een gratis set: klik hier.

De beetmelders bieden acht opties voor het instellen toon en volume, vijf instellingen voor de gevoeligheid. Iedere beetmelder biedt drie stilte-configuraties en is in te stellen op rood, groen, blauw, paars of wit. Terugzwemmers (dropback takes) worden duidelijk weergegeven. Met speciaal gepositioneerde LED voor maximaal zicht overal vandaan en een ‘home coming modus’ voor veilig terug varen naar je stek.

De beetmelders uit de Kevin Nash Siren R4 Presentation Set zijn geschikt voor de nieuwe Nash Nightlite Glow plus de Nash bobbins en slapheads. De beetmelders hebben een matzwarte, rubberen afwerking en ze zijn voorzien van rubber pads ter bescherming van je karperhengels. De geïntegreerde snag ears zijn 100% waterdicht, met de stelring onderaan kunnen de beetmelders perfect rechtop geplaatst worden. De beetmelders werken op AAA batterijen (worden niet meegeleverd) en worden geleverd inclusief een hardcase cover.

De receiver uit de Kevin Nash Siren R4 Presentation Set heeft, afhankelijk van de omstandigheden, een bereik tot maar liefst 750 meter. De ontvanger kan met USB-C in vier uur opgeladen worden, hij werkt dan weer voor iets van twintig weken… De receivers beschikken over de passende toon en LED-kleur voor de juiste beetmelder, met drie mute/vibratie/LED configuraties. Ook de ontvanger beschikt over een signaal voor een lage batterijspanning en tevens heeft ze een antidiefstalalarm. De ontvanger wordt geleverd met een koord en clip, daarbij is ze uitgerust met een opvouwbare steun zodat ze op de bivvytafel geplaatst kan worden.

Wesdijk heeft bijna het volledige Nash-assortiment op voorraad en in de winkel vertellen ze je er graag alles over! Klik hier voor meer details.

De Kevin Nash Siren R4 Presentation Set, wanneer alleen het beste goed genoeg is!

MEER INFO OP DE WEBSITE VAN HENGELSPORT WESDIJK