Het eiland Maio heeft menig vissershart sneller doen kloppen. En dat is met name vanwege de verscheidenheid en formaten van vissen die hier gevangen worden. Van bonefish op een 10 grams hengel tot haaien van 500 kilo en alles wat er tussen zit! En dat is wat het nieuwe Hart Maio Kaap Verdië festival van Visreis.nl in april 2022 biedt. Uitdaging, verschillende visserij, afwisselende stekken en veel mogelijkheden qua visserij en vissoorten!

Een grote diversiteit aan vissoorten!

 

Kaap Verdië

Visreis.nl blijft nieuwe locaties en visreizen toevoegen om de gasten zoveel mogelijk keus en afwisseling te bieden en hun visdromen waar te maken. In nauwe samenwerking met haar partner op het eiland Maio in Kaap Verdië is dit festival het nieuwste wapenfeit. Van donderdag 14 april 2022 tm zaterdag 23 april 2022

Sterke vechters en tropische verrassingen.

 

Gezelligheid

Tijdens dit festival wordt er een beroep gedaan op de kwaliteiten van de vissers en worden alle soorten visserij die mogelijk zijn op het eiland uitgevoerd. Iedere dag is er dan ook een andere visserij gepland. En om dit festival te kunnen winnen dien je dus van alle markten thuis te zijn. Daarnaast voert natuurlijk de gezelligheid en het samenzijn de boventoon en is dit festival bedoeld voor visliefhebbers die een reis naar deze Afrikaanse enclave wel zien zitten.

In totaal zijn er zes verschillende visdagen:

  1. Trollen op tonijn, wahoo, mahi mahi, barracuda, marlijn, etc met de Faeton 780
  2. Jigging (light & heavy) met de Faeton 680
  3. Bodemvissen met natuurlijk aas met lokale houten boot
  4. Kantvissen op haai
  5. Kantvissen werpend met kunstaas
  6. Kantvissen met natuurlijk aas

Inschrijven

Er is plaats voor maximaal 6 groepen van elk 3 personen. Wees er dus snel bij om jouw plaats te claimen. Het is ook mogelijk om als individu of koppel in te schrijven op voorwaarde dat er per 3 deelnemers een team gevormd kan worden of tegen een meerprijs met minder personen. Het minimum aantal is 5 groepen om deze groepsreis door te kunnen laten gaan.

Exclusief

Meer weten? Kijk hier voor alle informatie van deze nieuwe groepsreis in 2022 of meld je direct aan op info@visreis.nl. Bij vragen kan je contact met ons opnemen via 0348 – 201 266.  Wees er op tijd bij want een exclusieve en bijzondere visreis als deze kan snel volgeboekt zal zijn.