T.Y.T Fishing is een nieuwe internationale verdeler voor negen grote hengelsportmerken in de Benelux, waarvan zes in Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in België. Hier vind je alleen al voor de Nederlandse markt meer dan 11.000 visartikelen onder één dak…

Een nieuwe Speed Slim voor de 2021 zeebaarzen!

 

Wekelijks

Mede door een forse toename in de Benelux vanwege de vraag naar kwalitatieve producten door de consument, is deze nieuwe samenwerking tot stand gekomen. Door goede voorraden en de introductie van een geheel eigen (wekelijkse) distributie, kan de firma snel aan de vraag van winkels voldoen. De sterke merken zijn onder meer Middy, Kodex, Adrenaline, Stonfo, Devaux en Delalande.

 

 

Sandra Shad

Dat laatste Franse merk – met meer dan 40 jaar ervaring – is bij roofvissers en zeevissers populair vanwege de softbaits met bestsellers en supervangers als de Sandra Shad (snoek) en Swat Shad (zeebaars). Ook van de allernieuwste zeebaarsshad Speed Slim wordt veel verwacht dit jaar. Klik hier voor de catalogus 2021.

 

Contact

Meer weten? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via Facebook met T.Y.T. Fishing of bel +32 (0)1330 5020. Je kunt ook bellen met de contactpersoon voor Nederland; Gerrit Verschoor op tel. 31 (0)6 – 2306 4361.

Kodex is met zijn fraaie karperartikelen een snelgroeiend merk in Engeland.