Het houdt maar niet op bij Frans de Witte in Houten. Nu is er voor de roofvissers extra veel reden om even langs te gaan met de beste producten uit het assortiment van Ultimate Fishing in de schappen. Dat betekent niet alleen de gewilde finesse wormhooks van Decoy in alle uitvoeringen, maar ook de delicate kunstaasjes van Megabass, DUO en Sawamura. Misschien wel de beste vangers voor baars, snoekbaars, zeebaars en snoek momenteel!

Decoy haken en Sawamura shads nu ook in Houten…

 

Japanse finesse

Ken je de genoemde merken nog niet, overtuig je dan van de kwaliteit en vangkracht van Japanse  kunstaasjes als de Sawamura One Up shad; de Megabass Oneten of Rock Hog of de DUO Spearhead Ryuki of Realis pluggen en pencilbaits. De winkel vlakbij de A27 afslag Houten is nu gelukkig ook weer 7 dagen per week te bezoeken zonder afspraak. Ga er eens langs en je ziet naast de genoemde toppers ook van de andere belangrijkste merken het beste en meest actuele kunstaas. Voor de wormliefhebbers ook goed nieuws, want naast mestpiertjes, dendro’s en dauwpieren kun je ook de lang houdbare Canadian Crawlers aantreffen.

Megabass…

 

Alles onder één dak

En je weet het: met de jarenlange ervaring als kampeerwinkel ben je bij ‘FdW’ als sportvisser gelijk op het juiste adres voor artikelen als laarzen, bergschoenen, regenkleding, fleecejassen, barbecues, thermosflessen, rugzakken, stoelen en stretchers.  Ook de locatie is perfect: Frans de Witte biedt samen met (de naastgelegen) Bever het grootste outdoor-assortiment van Nederland! Hengelsport, kamperen en buitensport; alles onder één dak. De winkel ligt dichtbij de A27 afslag Houten en is 7 dagen per week geopend met gratis parkeergelegenheid op adres  Duwboot 22b in Houten. Klik hier voor alle info.

Volg Frans de Witte hengelsport ook op Instagram, want dan ben je het snelste op de hoogte van alle nieuwtjes!

En er was al zoveel roofvismateriaal…