Ook bij De Gouden Hengel in Kapellen (tegen Antwerpen) lopen vissers de deur plat vanwege de zomerperiode en de vakanties. Wekelijks verschijnen er nieuwe producten die in elke discipline voor meer vangkansen zorgt en de mogelijkheden vergroten op gebied van karpervissen, witvissen, zeevissen of roofvissen…

Foreldegen en aasimitaties…

 

Populair

Misschien we nog iets in die opsomming? Jazeker, vergeet het forelvissen niet. Dankzij de opkomst van forel- en witvisvijvers is het forelvissen ook een populaire liefhebberij geworden en zeker iets om eens in de vakantie te proberen. Bij De Gouden Hengel kun je de materialen voor het forelvissen aantreffen, met onder meer de Trout Master (Spro) producten zoals hengels, gewichten, haken en kleinmaterialen.

Imitatieaas en kunstaasjes zoals spoons…

 

Kant-en-klaar

Ben je niet thuis op dit terrein? Geen probleem. Met een kant-en-klaar setje dobber, gewicht etc. zoals de Piccolo- of Turbo Rattle set kun je meteen ingooien en vangen. Maar wacht even! Vergeet niet dat er ook nog aas aan de haak moet. Die keuze is ook reuze. Er zijn foreldegen, kunstmaden en kunstwasmotten op voorraad. Een aanrader zijn de aasjes van Trophy Baits (Albatros) voor het forelvissen, zoals de Mummy Worms. Ook het kleine kunstaas als de mini-spoons, plugjes en shadjes doen het goed waar dat is toegestaan, met meestal een enkele haak.

Kijk eens op de vernieuwde website van De Gouden Hengel of volg het actuele aanbod op Facebook.