December is de cadeaumaand bij uitstek en wanneer u deze maand een abonnement neemt of weggeeft op Beet Magazine dan krijgt u daarbij een Petzl hoofdlamp cadeau!

1-jarig abonnement op Beet, negen nummers, minimaal 164 pagina’s per nummer en ontvang GRATIS de Petzl Tikkina hoofdlamp inclusief gratis verzending!

U BETAALT SLECHTS € 59,50.

2-jarig abonnement op Beet, achttien nummers, minimaal 164 pagina’s per nummer en ontvang GRATIS de Petzl Tikka hoofdlamp inclusief gratis verzending!

U BETAALT SLECHTS € 119,00.

De Petzl hoofdlamp is een topkwaliteitsproduct met ongeëvenaarde prestaties. Voor de sportvisser die op zoek is naar het beste!

De Petzl hoofdlamp is een topkwaliteitsproduct met ongeëvenaarde prestaties. Voor de sportvisser die op zoek is naar het beste!

Petzl hoofdlamp model Tikkina, GRATIS bij een 1-jarig abonnement op Beet.
Perfect geschikt voor nabije verlichting tijdens het vissen in het donker. De maximale lichtsterkte is 150 lumen, met een reikwijdte van 50 meter. De lamp heeft drie standen qua verlichting waarmee u de hoeveelheid licht naar gelang de situatie kunt aanpassen. Inclusief drie AAA batterijen en comfortabele, verstelbare hoofdband. Waterbestendig en te gebruiken in elk weertype. Leverbaar in de kleuren zwart of blauw.

Petzl hoofdlamp model Tikka, GRATIS bij een 2-jarig abonnement op Beet.
Met zijn brede lichtbundel en drie standen biedt hoofdlamp een aangename verlichting. De maximale lichtsterke is 200 lumen, met een reikwijdte van 80 meter. Drie standen qua verlichting, waarmee u de hoeveelheid licht naar gelang de situatie kunt aanpassen. Voorzien van rode LED en Glow In The Dark reflector. Inclusief drie AAA batterijen en comfortabele verstelbare hoofdband. Waterbestendig en te gebruiken in elk weertype. Leverbaar in de kleuren zwart of blauw.

|>ABONNEREN