De Predator Tour 2022 zit erop, voorbij, klaar, finito en het was weer een hele bijzondere editie. De posities in klassement gingen sneller op en neer dan de zuigers van de auto van Max verstappen. Door elk team is er gestreden tot het einde maar uiteindelijk kan er maar een de winnaar zijn!

Zoals in het vorige verslag al geschreven was er na twee dagen vissen nog niets zinnigs over de eind uitslag te zeggen, met de laatste dag vissen hebben veel teams hun kaart vol gevist en door de 1000 punten extra bij een volle kaart verdwenen de teams met meer centimeters op de kaart die niet vol waren helaas naar beneden.

Uiteindelijk was het tot het laatste uur superspannend maar 15:00 uur is 15:00 en werd de app gesloten. De prijsuitreiking begon om 20:00 uur en het was gezellig druk voor het podium.

Maar dan komt Evert Oostdam, organisator en bedenker  van de Predator Tour, het podium op voor het verlossende woord.

Evert met het verlossende woord

De winnaars

De uiteindelijke winnaars zijn geworden:

De winnaars van de Predator tour 2022 voor de twee keer op rij; Emile Warren en Jeroen Breur! (r)

 

Team 16 Jelle de Jong en Mitchell Croese op plek 2.

 

Team 58 Wim Christiaens en Lennart Düring van Quantum op plaats 3.

Voor de resterende plaatsen verwijzen we je graag naar het leaderbord

Hier kun je de standen van alle deelnemers terug vinden.

Tot slot wil ik hier nog aan toevoegen dat ondanks dit misschien niet altijd in het zicht is dat een wedstrijd zoals de Predator Tour niet  mogelijk is door de sponsoren maar vooral ook het team wat hierachter staat. Evert heeft een team om zich heen dat zich voor de volle 100% inzet voor het event en dit elk jaar weer tot een ongekend succes brengt en waarbij de lat steeds hoger gelegd wordt om dit tot de beste roofviswedstrijd van Europa zo niet de wereld te maken!

 

Uiteraard wordt een spektakel zoals de Predator Tour afgesloten met vuurwerk. Tot volgend jaar!