Visservice

Visservice heeft recentelijk de samenwerking met de firma WFT geïntensiveerd. Naar eigen zeggen van WFT is de vierdelige Sea Dart Special Fjord 210 cm 25 lbs 40-300 gram daarbij een van de beste boothengels aller tijden! Deze reishengel, welke speciaal ontwikkeld werd voor het vissen in Noorwegen en IJsland, biedt een combinatie van perfecte beetindicatie, gevoeligheid en lichtheid!

De blank van de WFT Sea Dart Special Fjord is bijna onverwoestbaar dankzij de nieuwste ‘Never Crack’ technologie. Hierbij wordt geen kern gebruikt, die na uitharding wordt verwijderd, maar een conische metalen buis met een diameter van slechts een of twee millimeter die in de blank achterblijft. Het in vele lagen aangebrachte koolstofvezellaminaat vormt nu zo’n sterke hengel dat het mogelijk is om een vis van 10 kg zonder schepnet in de boot te tillen – mocht iemand dat willen.

Gecombineerd met onverwoestbare WFT LTC Sport geleideogen in Low Rider design, die geen keramische binnenring hebben die er uit kan breken, beschermen deze hengels je lijn door de perfecte warmteafvoer en blijven ze klaar voor gebruik, zelfs wanneer de geleideogen tijdens het transport een keer verbogen zijn door domme kracht. Desalniettemin zijn de nieuwe WFT LTC Sport geleideogen niet zwaarder dan conventionele geleideogen.

De lange handgreep van hardschuimrubber voelt aangenaam aan, de rubberen eindkap met kruisgleuf is praktisch.

De lange handgreep van hardschuimrubber voelt aangenaam aan, de rubberen eindkap met kruisgleuf is praktisch.

 

Met een transportlengte van nog geen 60 cm past de WFT Sea Dart Special Fjord ook in een kleine reiskoffer en waar toegestaan zelfs in de handbagage. Adviesprijs in de webshop van Visservice: € 134,95.

Kijk verder op: https://www.visservicewebshop.nl/product/9146521/sea-dart-special-fjord-4-delig-210cm-25-lbs-40-300-gram.

www.visservice.nl
www.visservicewebshop.nl