Het is de schrik van reizende sportvissers: bagage zoals hengelkokers of kleding en vismateriaal dat niet met het vliegtuig is meegekomen, of op een andere vlucht is terechtgekomen. Heel soms gebeurt het en drijft het de eigenaar van de spullen tot wanhoop. Maar wat doe je eraan? Bij enkele reizigers naar Noorwegen sloeg dit ‘reisduiveltje’ onlangs toe…

Gelukkig gaat het meestal goed met je bagage op visreizen!

 

Hier volgt het relaas van Raffie Cordes van Cordes Travel op zijn Facebook-pagina over dit voorval:

“Hoeveel pech kan een groep hebben en hoeveel moed blijft men hebben. We hebben groepen die na 5 min. vertraging helemaal uit hun dak gaan, groepen die zich nu al zorgen maken over hun visreis in september 2022 en je hebt groepen als die van Rob Schrijver.

Rob, Floris, Henk en Aart zijn vorige week donderdag aangekomen in Tromso, onderweg naar Tromso 3u vertraging in Kopenhagen vanwege een staking bagage-crew. Daarna uiteraard de vlucht in Oslo gemist en dus in Oslo een overnachting.

Volgende ochtend door naar Tromso, maar helaas was de bagage er niet. Uiteraard is Cordes Travel al die tijd stand-by gebleven en hebben geholpen waar we konden, al was dat niet veel wat wij konden doen.

Vrijdag dus aangekomen, zonder bagage, ach die zal er vrijdagavond wel zijn, helaas, ach dan zijn alle koffers + koker er wel op zaterdag ? Helaas ook zaterdagochtend geen bagage, zaterdagmiddag eindelijk de bagage, maar helaas niet alle koffers en ook geen hengelkoker. De huiseigenaar van Lenangen heeft wel 100x gebeld en is zelfs naar het vliegveld Tromso gereden, 2u heen en 2u terug…”

Meer lezen? Klik hier op het Facebook-bericht en kijk in de reacties hoe het is afgelopen!

Deze reiziger had het tegenovergestelde van pech, en ving een dikke schol in Noorwegen!