Op 26 februari jl. is de website Barracudas online gegaan; het eerste hengelsportplatform wat merendeels door vrouwen wordt gerund en waarop je de avonturen, blogs, vlogs en verhalen kunt lezen van tal van vissende vrouwen.

Meekijken in levens waarin het vissen centraal staat…

 

Blogs & vlogs

Achter de Barracudas gaat een team met vrouwen schuil die je laten meekijken in hun leven; een leven waarin het vissen centraal staat. Het platform biedt naast de genoemde blogs en vlogs ook een stukje lifestyle. In de rubrieken recepten, boeken en evenementen word je op een andere manier meegenomen in de wereld van de hengelsport.

Vissende vrouwen…

 

Profielen

Lees ook de profielen van de vissende vrouwen en hoe ze in aanraking zijn gekomen met het vissen, zoals Jasja Bijsterbosch, werkzaam bij Dunea Duin & Water: Klik hier.

Jasja Bijsterbosch.

 

Blog Paula Petiet

Of volg de avonturen van Paula Petiet, een van de twee Visvrouwen uit het gelijknamige tv-programma van RTL4. Zij windt zich in haar blog terecht nogal op over wantoestanden  waar ze getuige van is terwijl ze aan het vissen is.

 

Voor kinderen

Maar de Barracudas zijn er natuurlijk niet alleen voor de grote vissende vrouwen. Iedereen kan immers vissen. Laat je bijvoorbeeld inspireren door Atiana van der Hoeven. Zij is een meid van 7 jaar die graag met haar vader de hengel pakt en het avontuur aangaat. Wist je dat de Barracudas speciaal voor kinderen visevenementen organiseert? Zij gaan dan met een groep kids vissen en geven je advies en tips zodat je die ene droomvis kan vangen.

Instagram

Nieuwsgierig geworden? De Barracudas zijn er voor vissers maar ook voor niet-vissers is de website enorm leuk en leerzaam. Neem dus gauw een kijkje op de website www.debarracudas.nl of volg de dames op Instagram.