Mercury Marine lanceerde deze week haar SmartCraft Connect. Met dit systeem kunnen booteigenaars de multifunctionele displays van Garmin en Raymarine gebruiken om toegang te krijgen tot gedetailleerde informatie over de status en de werking van hun SmartCraft compatibele scheepsmotoren.

Concentreren op het vissen terwijl de techniek voor jou werkt…

 

VesselView

Al jaren biedt Mercury geavanceerde motorbewaking en -waarschuwingen voor booteigenaars via zijn VesselView technologie. Met SmartCraft Connect breidt het bedrijf de toegang tot de VesselView functionaliteit nu uit. Dit systeem rapporteert gegevens over de prestaties van de motoren, zoals toerental, snelheid, brandstofstroom, temperatuur, trim en nog veel meer. Met SmartCraft Connect kun je maar liefst vier motoren tegelijk monitoren.

Het VesselView systeem, dat nu beschikbaar is voor Garmin- en Raymarine-gebruikers via SmartCraft Connect, houdt alles in de gaten en stuurt een waarschuwing als de meetgegevens van een motor afwijken van de norm. Zo kunnen booteigenaars met een gerust hart hun aandacht houden bij belangrijkere dingen.

Zowel Garmin als Raymarine zijn er blij mee!

 

Stap voorwaarts

Ook bij Garmin en Raymarine toont men zich verheugd over deze stap voorwaarts. “We zijn blij samen te werken met Mercury om naadloos toegang te verlenen tot Mercury’s VesselView technologie via de Axiom productlijn van multifunctionele displays van Raymarine”, zegt Gregoire Outters, General Manager van het merk Raymarine bij FLIR. “Door deze diepere integratie kunnen booteigenaars de belangrijkste motorfuncties eenvoudig monitoren en bedienen, rechtstreeks vanaf hun Axiom display. De software is nu gratis beschikbaar door onze nieuwste LightHouse software te downloaden.”

Zorgeloos vissen…

 

In samenwerking met Mercury kan ook Garmin nu de gegevensvoorzieningen bieden waar de klanten om hebben gevraagd”, aldus Dan Bartel, Garmin Vice President Worldwide Sales. “Dankzij de compatibiliteit met VesselView hebben booteigenaars toegang tot essentiële Mercury motorinformatie, rechtstreeks op hun Garmin display, voor een geïntegreerde en handige ervaring op het water.”

Meer weten? Klik hier voor de website van Mercury.

Zorgeloos varen…