Komend weekend worden langs de oevers van het Noord-Hollands Kanaal nabij Ilpendam de eerste twee wedstrijden gehouden van de Team Topcompetitie Jeugd/Dames. Op het moment van deze aankondiging is het precieze parkoers nog niet bekend maar het zal liggen langs het kanaalgedeelte tussen Ilpendam en Purmerend, hetzelfde parkoers dus zo ongeveer waar afgelopen weekend de Senioren hun eerste wedstrijden visten van dit jaar.

Kom kijken naar de specialisten dit weekend! (foto’s Beet, Sportvisserij Nederland en MidWest Nederland)

 

Hoogste niveau

De vangsten vielen afgelopen weekend zelfs misschien iets tegen hoewel er nog steeds best redelijk werd gevangen al met al. De verwachtingen voor het komende weekend zijn dan ook nu hoog.

Deze wedstrijden bieden iedere belangstellende visser de mogelijkheid om eens het wedstrijdvissen op het hoogste nationale niveau in actie te zien, ditmaal dus bij onze jeugd en dames. Een keer zo’n wedstrijd te bezoeken is dan ook zeker een goed idee, zeker wanneer je belangstelling hebt om zelf ook op dat niveau mee te vissen in de toekomst.

De kunst afkijken…

 

Voorbereiding

De vistijden zijn op beide wedstrijddagen hetzelfde, namelijk van 11.00 tot 15.00 uur. Zorg dat je ruim op tijd bent, want juist tijdens de voorbereidingsperiode zijn er voor iedere visser veel interessante dingen te zien die ook jou vooruit helpen met je vangsten!

Vissen op het hoogste niveau…