Vredehof is de naam van een fraaie oude Noord-Hollandse stolpboerderij in Sint Maartensbrug vlakbij weilanden, zee, strand, duin en bos. Met in de buurt visgebieden als de Hondsbossche zeewering, Den Helder en het Noord-Hollands kanaal, een ideale uitvalsbasis voor rustzoekende sportvissers. Er worden twee accommodaties verhuurd.

Comfortabel ontspannen in landelijke omgeving, met viswater in de buurt en voor de deur…

 

Twee accommodaties

De accommodaties betreffen een ruim chalet van 70 vierkante meter voor vier personen, dat zich op het erf bevindt achter de boerderij, met uniek uitzicht over de landerijen, en een  inpandig appartement in de stolpboerderij. Dit nieuwe inpandige appartement voor vijf personen is prachtig ingericht met zithoek, tv, eettafel, een moderne, compleet uitgeruste keuken met vaatwasser, luxe badkamer en twee slaapkamers.

 

Strand en bollenvelden in de directe omgeving.

 

Chalet

Het ruime chalet heeft eveneens een zithoek, tv, eettafel, een compleet ingerichte keuken met vaatwasser, een mooie badkamer en twee slaapkamers. Buiten heeft dit chalet 40 vierkante meter tuin en zitgelegenheid. Ook voor kinderen is dit heerlijk, met speelgelegenheid, een trampoline en een kleine kinderboerderij.

 

Prachtige inrichting.

 

Zeebaars

Vanaf midden maart staan in de directe omgeving de bollenvelden in bloei en kun je vanaf de lente mooi wandelen of fietsen, of de omliggende dorpjes bekijken. Sportvissers zitten hier in deze rustige hoek van het land ideaal met de zee op 10 minuten afstand, waar je op de stranden zeebaars, platvis, makreel en geep kunt vangen, of vanuit Den Helder met de charterboot de zee op gaan. Een paar kilometer verderop bevindt zich de hengelsportwinkel van Nipro waar je vers aas en voer kunt halen. Op de stranden kun je heerlijk wandelen en af en toe zelfs een zeehond tegenkomen.

Viswater in de Grote Sloot met mooie vissoorten.

Ruim uitzicht op het groen en veel dieren op het erf voor de gezelligheid.

 

Grote Sloot

In het nabijgelegen Noord-Hollands kanaal kun je zowel als roofvisser, karpervisser en witvisser terecht. De stolpboerderij zelf bevindt zich trouwens aan de ‘Grote Sloot’ waar menige grote vis (snoek) uitgehaald is. Heerlijk om daar even te zitten op een mooie zomeravond!

Meer weten? Klik hier voor de details,  overzichtsfoto’s en contactgegevens

Op loopafstand van de boerderij…