Met Black Friday kan een prijsvechter als Fish Inn niet achterblijven. Hoewel het prijsbeleid altijd al zo scherp mogelijk is, is er nu een superscherpe aanbieding samengesteld met een Lowrance Elite FS7 visvinder inclusief 3 in 1 Active Imaging transducer. Deze set is tevens geschikt voor uitbreiding met het optionele Active Target Live Sonar…

De Elite FS 1…

Fish Reveal

Een aanbieding om van wakker te liggen? Dat staat wel vast. De volledige prijs die je betaalt bedraagt namelijk €999.95. Je leest het goed, deze top fishfinder van Lowrance koop je nu compleet met transducer voor nog geen 1000 euro. Met de aanschaf van dit toestel beschik je over alle standaard functionaliteiten zoals Broadband sonar, Downscan sonar, Sidescan sonar, Chirp frequentie en de bekende Fish Reveal functie.

De Elite FS 2…

Uitbreiding

Naast alle basisfunctionaliteiten waarover deze Lowrance visvinder al beschikt kan dit toestel uitgebreid worden met de bekende (optionele) Active Target Live Sonar. Met deze uitbreiding kun je iedere beweging van elke vis nauwkeurig in de gaten houden en kun je jouw aasaanbieding optimaliseren. Vissen kunnen met Active Target Live Sonar perfect in de gaten gehouden worden en je brengt gemakkelijk in kaart waar de meeste vis zich verscholen heeft.

 Met Active Target Imaging kun jij je toestel helemaal perfect uitbreiden…

Wakker liggen

Ga je met de Lowrance Elite FS7 op pad met jouw boot, dan ontsnapt er geen enkele roofvis of karper meer aan jouw aandacht. Daarnaast kan deze visvinder aanbieding van Fish Inn ook gebruikt worden op het zoute water als je bijvoorbeeld van zeebaarsvissen houdt. Dit wordt een Black Friday aanbieding waar jij als visser wat aan hebt en waar je beslist van wakker ligt!

Klik op de onderstaande banner voor meer informatie!