Een van Europa’s bekendste en meest gerespecteerde wedstrijdvissers – Tommy Pickering – heeft officieel getekend bij het nieuwe witvismerk NYTRO.

Op zijn eigen Facebook-pagina zegt Pickering tegen zijn volgers: “Het is een heel spannend project en ik kon geen nee zeggen toen ze me hun korte en lange-termijn plannen lieten zien. Eigenlijk was ik totaal verrast!”

Sonik Sports-oprichter Ian McCormack zegt: “Tommy is waarschijnlijk een van de meest populaire hengelsportpersoonlijkheden, zowel in het VK als in Europa. Ik ben erg enthousiast om het team samen met hem aan ons nieuwe merk Nytro te zien werken!”

“We zijn op dit moment druk bezig met diverse projecten voor 2023/24 en het is dan ook geweldig om Tommy Pickering nu aan boord te hebben”, zegt Pascal Vermeulen.

“We zijn op dit moment druk bezig met diverse projecten voor 2023/24 en het is dan ook geweldig om Tommy Pickering nu aan boord te hebben”, zegt Pascal Vermeulen. Van links naar rechts Ian McCormack, Tommy Pickering en Pascal Vermeulen.

“Hij is de juiste persoon om nauw mee samen te werken, om ons feedback te geven, om ideeën mee te delen en om ons team te helpen bij de ontwikkeling van heel veel nieuwe en innovatieve producten waarvan de sportvisser nu nog niet weet dat hij of zij het nodig gaat hebben!”

Website: www.nytrofishing.com.