Ook Visreis.nl is nadrukkelijk aanwezig bij het Raven Fishing E-vent van 13 t/m 15 november 2020. Met het grootste en meest uitgebreide interactieve programma van de hele beursvloer levert Visreis.nl maar liefst 28 keer een live presentatie met topsprekers.

Mooie presentaties over uiteenlopende bestemmingen op de Mainstage van het Raven Fishing E-vent…

 

Prime-time

Met al die reisbestemmingen en viservaringen op zak, gaat dat boeiende presentaties opleveren, zoals van Marco Kraal met John Smit over ‘Vissen, het is een passie!’. Deze voordracht gaat los op prime-time op zaterdag om 17 uur. Of Tom Sintobin, die over het vissen op zeeforel, blackbass en Angola vertelt. En Lars Nieuwenhoff, over hoe je je visdag in Noorwegen het beste kan inplannen; gericht op heilbot vissen; Suriname en diverse technieken in Noorwegen. Rob Verhagen levert een bijdrage over de opzet van de groepsreizen. John Smit vertelt over zijn reizen naar Colombia met zowel de jungle als zee-variant.

Veel interessante lezingen met beelden…

 

 

Tijgerhaai

Ook Joris Nieuwenhoff doet een duit in het beurszakje en snijdt diverse thema’s aan, zoals: hoe je een goede locatie kan kiezen voor je visreis;  hoe werkt de huurboot in Noorwegen; het Raven Noorwegen festival en – als klap op de vuurpijl – het verhaal van de 500 kilo plus tijgerhaai die werd gevangen vanaf het strand op Maio in Kaap Verdië met daarbij de film van 7 minuten met live verslag.

Een groot deel van de presentaties wordt op verschillende dagen en tijden live herhaald om het voor de kijkers zo overzichtelijk mogelijk te maken. Verder krijg je enkel en alleen tijdens deze beurs 50 euro korting als je je inschrijft voor het Raven Noorwegen festival in oktober 2021. Dus pak mee die eenmalige korting!

Alle in en outs over het Raven Fishing E-vent van 13 t/m 15 november 2020 vind je hier.

Wees erbij, online bij het RFE2020 spektakel van 13 t/m 15 november 2020!