Velen kennen inmiddels de druk bezochte Webshop van Visservice, maar dit bedrijf dankt zijn naam en faam van oudsher aan de verzorgde all-in visreizen. De crew is net weer terug van een geslaagde trip naar Noorwegen en zal in september opnieuw die richting uitgaan met een aantal vissende vakantiegangers…

De prachtige bestemming Tromsø wordt in 2022 toegevoegd.

 

Noorwegen

De belangstelling voor die all-in visreizen begint na de coronatijd weer toe te nemen en de agenda voor 2022 raakt voller. Naast de bestaande verzorgde visreizen naar Vevang  en de Boknafjorden, zal volgend jaar ook de bestemming Tromsø worden toegevoegd. Voor deze geheel verzorgde betaalbare Noorwegen-reizen wordt de reistijd tot een minimum beperkt en de boten liggen dicht bij de visrijke stekken. Neem contact op met Visservice om de details te bespreken, of kijk alvast even op de website voor meer info over de bestemmingen.

Prachtige vissoorten en goede recensies van de reizigers…

 

Verhuisd

Visservice is inmiddels verhuisd naar een nieuw pand met eigen presentatieruimte voor de reizen en de reizigers. Vanuit dit pand draait ook de Webshop op volle toeren en bestaat er voor de zaterdag de mogelijkheid om visspullen af te halen (eerst nog op afspraak). Meer weten? Klik hier. 

Krijgt u ook al zin in Noorwegen?