De afgelopen maanden is er bij VVP Verhuur/Visserslust in Vinkeveen hard gewerkt aan een nieuwe accommodatie ‘t Stekkie. Deze heeft drie slaapkamers voor vijf personen (en eventueel een bed in de woonkamer) – ideaal voor een weekend of weekje vissen op de roemruchte en visrijke Vinkeveense plassen!

Alles ligt hier klaar voor de sportvisser!

 

Rustzoekers

VVP Verhuur/Visserslust heeft ‘t Stekkie’ verder voorzien van badkamer met douche/toilet en apart toilet, keuken met inductiekookplaat en vaatwasser. Een mooi extra onderkomen voor sportvissers, natuurliefhebbers en rustzoekers!

Terras aan het water…

 

Persoonlijke records

Natuurlijk is ook de prachtige woonboot ’t Stekkie in de Vinkeveense Plassen beschikbaar. Al veel sportvissers uit binnen- en buitenland maakten gebruik van deze locatie als uitvalsbasis voor het vissen. Deze woonboot heeft een mooi uitzicht over de plassen. Hij ligt naast de andere woonboot Elck Syn Sin van VVP. Vanaf deze stek kan zo de hengel uitgegooid worden. Maar natuurlijk kun je er ook (vis)boten huren.

Vinkeveense snoek met schitterende vlekken.

 

En voor degenen die niet bekend zijn met de historie van Vinkeveen; er zwemt prachtige snoek, baars, karper en witvis op de Vinkeveense Plassen en menig persoonlijk record kan hier gebroken worden!

Klik hier voor meer informatie of mail naar receptie@vvpverhuur.nl

Voor sportvissers en rustzoekers…