De webshop van Visservice breidt zich gestaag uit, ook al moeten sommige leveranciers en groothandels hard werken om de magazijnen weer te vullen na een (voor de hengelsport) succesvol jaar. Visservice heeft ondertussen de huisstijl van de webshop vernieuwd en verbeterd – en levert de zeevisser mooie spulletjes voor de wintervisserij.

Mooie onderlijnen voor wijting (boot) en platvis/rondvis (strand).

Hieronder als voorbeeld een drietal onderlijnen waarmee je de komende tijd je voordeel kunt doen.

Wijting Onderlijn Norway Dream – een mooie onderlijn van Duitse degelijkheid voor het vissen op wijting vanaf de boot. De combinatie van de luminous visjes, de glinsterfolie en de veren maken hem super interessant voor de wijting.

DB Flat Sea Rig – een platvisonderlijn met 1 afhouder en een dwarrellijn. Een mooie onderlijn voor de winter om mee op twee paarden te wedden; platvis en rondvis.

UV-actieve Botlepel 60/80 grams – een leuke onderlijn om zomer en winter actief mee te vissen op de jagende bot. Met twee 35/00 zijlijnen en een 50/00 hoofdlijn.

Natuurlijk kun je in de webshop van Visservice terecht voor meer artikelen, en bij de onderlijnen is er natuurlijk de Krijnlijn onderlijn die altijd succesvol is. Klik hier voor de webshop.

Links de UV-botlepel en rechts de beroemde Krijnlijn.