Baitshop levert altijd vers aas. Ze importeren veelal het aas zelf dus daarom kunnen ze de versheid garanderen. Vele jaren geleden begon R.J Mous met het kweken van wormen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een groothandel welke over de hele wereld levende producten levert, maar ook aan de particulier via de webshop www.baitshop.nl.

Wanneer de producten op voorraad zijn kunnen ze veelal de bestellingen die voor 15.00 uur gemaakt zijn dezelfde dag nog verzenden. Zoek je artikelen voor karper-, roof-, wit-, vlieg- of forelvissen? Dan ben je bij Baitshop aan het juiste adres. Tot de producten mogen zij onder andere hengels, lijnen, werpmolens, lokvoer, dood aas en levend aas zoals dauwwormen, maden en meelwormen rekenen. Daarnaast vind je in de hengelsport webshop ook viskleding en producten voor het roken en bakken van vis.

De artikelen voor het forelvissen zijn van A-merken als TFT, Tremarella, Tubertini en Berkley; alleen het beste voor jouw visserij dus. Nieuw in het pakket zijn de Seika Speed Shad Slip Pink in een lengte van 6 cm plus de Seika Frequency Shad Dark Goby in lengtes van 8, 12 en 16 cm. De nieuwe Beetmelder Forellenkletterer, een voor het forelvissen aangepaste karperwaker, is beschikbaar in de kleuren blauw, rood en geel.

Nieuw in het assortiment van de Baitshop zijn verder een Stonfo Bombarde Naald, kant-en-klare Pilot tuigjes, vervangende houders voor forellenhengels en een veertig gram wegend ‘Sta op Mannetje’ met kurk en een oog aan de bovenzijde. Bekijk ook het indrukwekkende assortiment van de Baitshop op het gebied van forellendeeg, sbirulino’s & bombarde’s, dobbers, netten en toebehoren, tassen & opberg boxen, accessoires & klein materiaal.