klaar voor het nieuwe seizoen!

Quantum stelt voor de Beet-lezers als cadeau van de maand twee zeer complete roofvissets ter beschikking. Deze bestaat uit een Omen kunstaashengel, Accurist spinmolen, Smoke Braid, Q-Carrier bewaartas en een meetmat. Tezamen heeft dit pakket een waarde van ruim € 330!

De Omen is een betaalbare serie topklasse kunstaashengels. Gebouwd op een slanke, uiterst gevoelige 24 tons high modulus carbon hengelblank met een extreem snelle actie en een uiterst krachtige ruggengraat. De slimme oogverdeling maakt verre en nauwkeurige worpen mogelijk – zelfs met licht kunstaas. Bovendien zorgt de fraaie afwerking, met grafiet molenhouder, voor een goede balans. De Omen serie bestaat uit acht modellen, de hengel die te winnen valt is 2,74 meter lang, met een werpgewicht van maximaal 120 gram, de adviesprijs is € 74,95. Ideaal voor het vissen met grote softbaits op snoek en snoekbaars.

MOLENTJE EN LIJNTJE ERBIJ

Een set is pas compleet met een bijpassende molen en lijn! Als molen is er gekozen voor de Quantum Accurist Spin 30, ter waarde van € 89,95. Deze werpmolen komt  tegemoet aan de hoogste wensen van kunstaasvissers. Veel sportvissers zullen de soepele werking van de tandwielen op prijs stellen, de optimale verdeling van de lijn op de spoel en het fijn afstelbare slipsysteem voorop de spoel. Het 30 model weegt 258 gram, haalt 79 cm lijn per slingerslag binnen (5,2:1) en de spoel biedt plaats aan 140 meter 22/00.

ROBUUST & WATERDICHT

De rest van je spullen kun je opbergen in de mooie Q-Carrier waterdichte tas. Het materiaal aan de buitenkant bestaat uit zeer robuust EVA. Voorzien van een ‘hardtop’ deksel met ritssluiting, die tot over de rand loopt en zo het binnendringen van regenwater verhindert. Afmetingen 40 x 25 x 25 cm, adviesprijs € 79,95.

En die mooie vissen wil je natuurlijk veilig onthaken en direct kunnen opmeten. Met de Measure Mat (€ 35,95) kun je vissen tot 130 cm veilig en precies meten!

Wil jij kans maken op één van de twee roofvissets?

Dit is wat je moet doen?

  • Vul het “codewoord” voor cadeau van de maand in vóór 26 april
  • Het codewoord kun je vinden in de nieuwe editie van Beet Magazine v.a  23 maart thuis op de mat of in de winkel.

De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.