Cresta stelt voor de Beetlezers als Cadeau van de Maand twee Cresta Identity Accelerate Feeders 3.65 meter (werpgewicht 50 gram) beschikbaar. Doe mee met deze winactie en maak kans op deze hoogwaardige feederhengel met een adviesprijs van € 199!

De gehele Identity Accelerate serie feederhengels bestaat uit 6 verschillende modellen in diverse lengtes en werpgewichten, te weten: 3,30 m (30 gr), 3,50 m (40 gr), 3,65 m (50 gr), 3,75 m (60 gr), 3,90 m (80 gr) en 4,15 m (125 gr), Kortom, een zeer complete range, waarmee je elke situatie de baas bent. Lees verder om kennis te maken met het 12’2” (365 cm) model dat je kunt winnen.

STRAK & DEMPING

Deze tweedelige feederhengel is vervaardigd van zeer hoogwaardig Japans carbon en uitgevoerd met een pensluiting. Het zachte topgedeelte geeft de hengel die ideale drileigenschappen, terwijl het stijve midden- en ondergedeelte zorgen voor geweldige werpeigenschappen. De ergonomische Fuji reelhouder en uitgebalanceerde lengte van het handvat maakt het vissen met deze hengels zeer comfortabel. De zorgvuldig gepositioneerde geleideogen met lichtgewicht voering en afgestemd formaat zijn bestand tegen intensief gebruik van gevlochten lijnen. De drie meegeleverde carbon tips (maat M) zijn perfect afgestemd op de actie van de hengel en bieden een duidelijke beetweergave.

SPECIFICATIES

  • Transportlengte: 1,58 meter
  • Eigen gewicht: 249 gram
  • Werpvermogen: tot 50 gram
  • Geleideogen: 8 op de hengel en 7 op de tips
  • Feedertips: 3 carbontips 0.7 oz + 1.0 oz + 1.5 oz

Wat moet je doen om één van de 2 Cresta Identity Accelerate Feeders te winnen?

  • Vul het “codewoord” voor cadeau van de maand in.
  • Het codewoord kun je vinden in de nieuwe editie van Beet Magazine (december)

Jammer, deze winactie is afgelopen. Kijk snel naar de nieuwe winactie..