KARPERS MET DE DOBBER

TRABUCCO SYGNUM XS PRO CARP WAGGLER

Op commercials en visvijvers kan het vissen op karper(tjes) met de dobber – meestal een zogenaamde carp waggler –  in de bovenste waterlagen soms heel erg effectief zijn. De aanbeten zijn vaak spectaculair en snel, en omdat je soms met grote, sterke vissen te maken hebt, is de juiste hengel essentieel. De Trabucco Sygnum XS Pro Carp Waggler is speciaal voor deze visserij ontwikkeld. Voor de lezers van BEET stelt Arca vier stuks van het 3.30 m model t.w.v. € 129 beschikbaar.

 

DRIE MODELLEN

Er zijn drie modellen binnen de serie Sygnum XS Pro Carp Wagglers; 3.00, 3.30 en 3.60 meter, alle drie met een werpgewicht van 5 – 20 gram en 2-delig. De hengels worden gekenmerkt door een progressieve actie met voldoende body om ook de grootste vissen de baas te zijn. Op de blank zijn eenpoots SeaGuide SiC geleideogen geplaatst, met tweepoots uitvoeringen op het onderste deel. De dunne kurken handgreep is voorzien van een lichte molenhouder en de kurken handgreep wordt beschermd met een EVA gedeelte onderaan. Met het tubular topgedeelte kun je ook dunne onderlijnen en hoofdlijnen goed heel houden, dunne haken buigen niet uit tijdens de dril van grote vissen.

 

 

 

SPECIFICATIES

Lengte: 3.00, 3.30 en 3.60 meter

Werpgewicht: 5-20 gram

Geleideogen: Sic 1- en 2-poots

Eigen gewicht: 129 tot 158 gram

Delen: 2

 

KLASSIEKE ACTIE

Binnen de vernieuwde Sygnum lijn aan hengels van Trabucco vind je naast de XS Pro Carp Waggler ook nog twee modellen ‘klassieke’ waggler hengels; de Sygnum XS Pro Waggler (3-delig). in 4,20 en 4,50 meter Met de klassieke, Engelse actie is het mogelijk om wagglers van 8 tot 25 gram secuur te werpen.

 

VUL IN & WIN

Wil jij kans maken op één van de 4 Trabucco Sygnum XS Pro Carp Wagglers ?

Dit is wat je moet doen?

  • Vul het “codewoord” voor cadeau van de maand in vóór 20 maart!
  • Het codewoord kun je vinden in de nieuwe editie van Beet Magazine februari/maart v.a. 15 februari in de winkel of thuis op de mat.

De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.