Groothandel Zebco stelt als Cadeau van de Maand mei tien Quantum Drive werpmolens van het model DR30 ter beschikking aan de lezers van Beet in Nederlanden België.

 

Quantum Drive DR30

De gehele range bestaat uit vier modellen, waarbij het model DR30 de grootste uitvoering is. De werpmolens zijn ideaal te gebruiken in combinatie met dunne, gevlochten lijnen, zodat je ze uitstekend in kunt zetten voor het dropshotten, het werpend vissen met softbaits of het twitchen. De Drive werpmolen maakt gebruik van het Reel Engine concept dat speciaal voor Quantum ontwikkeld is. Deze technologie behelst een robuust aluminium body ontwerp, waar alle draaiende elementen vrijwel afgesloten in zijn geplaatst. Hierdoor is de constructie stabiel en sterk, en loopt de molen zeer soepel.

SPECIFICATIES

In de Quantum Drive DR30 zijn 9 kogellagers verwerkt. De werpmolen is voorzien van een direct werkende antiretour, een Foot Forward reel voet voor een betere balans in de hengel, S-bocht lijn opspoeling en een doorboorde aluminium Long Stroke spoel.

  • Gewicht model DR30 264 gram
  • spoelcapaciteit 165 m 26/00
  • overbrenging 1:5,2
  • inhaalsnelheid 76 cm
  • slipkracht tot 5,5 kg.

De winkeladviesprijs van de Quantum Drive DR30 werpmolen ligt op € 54,95 per stuk.
www.zebco-europe.com

 

[mailplusform formid=10381 /]

 

Helaas is deze actie inmiddels verlopen, wil je kans maken op een prijs ga dan naar het cadeau van de maand van deze maand.