Juweeltje van een reel!

Roofvissers opgelet! De nieuwe Quantum Accurist reel is een buitengewoon complete reel met enkele technische snufjes. Quantum geeft deze maand vier van deze juweeltjes weg aan de lezers van Beet!

FLIPPIN SWITCH

Met de Accurist Baitcast AT101 HPT in een linkshandige uitvoering heeft Quantum eindelijk een ‘low profile’ werpreel met het gepatenteerde ‘Flippin Switch’ systeem in de gelederen! Het populaire ‘Flippin Switch’ systeem wordt geactiveerd door eenvoudig het palletje aan de zijkant van het reelhuis om te zetten, zodat je met één hand snel wat lijn kunt vrij geven zonder de slinger aan te raken, ideaal voor verticaalvissers. Daardoor heb je de andere hand vrij om bijvoorbeeld de motor of de dieptemeter te bedienen.

Met gepatenteerd Flippin Twitch system

TECHNISCHE SPECS

Het zeer lichte en robuuste aluminium reelhuis met de hightech 8+1 kogellagers en de snelle overbrenging van 7.0:1 maakt de nieuwe Accurist tot de perfecte werpreel voor fanatieke roofvissers. Het PT ACS 3.0 cast control systeem zorgt voor verre worpen en voorkomt pruiken. De reel heeft een eigen gewicht van 221 gram en per slingerslag haal je ruim 73 cm lijn binnen. De zeer precies af te stellen sterslip kan een slipkracht van 9 kilogram aan. Lijncapaciteit: 170 meter 30 lb braid.

Superlicht, supercompact en supersterk.

Wil je meer weten over de Quantum reels of andere producten? Kijk dan op: www.zebco-europe.biz

VUL IN & WIN

Quantum geeft deze maand 4 Accurist AT101 HPT baitcast reels t.w.v. €129,95 weg aan de lezers van Beet in Nederland en België. Wil je kans maken om hiervoor in aanmerking te komen? Vul het “codewoord”voor cadeau van de maand in. Het codewoord kun je vinden in de nieuwe editie van Beet Magazine.