De hengelsportzaak van Hengelsport Hennie Kruidenier heeft de afgelopen maanden een metamorfose ondergaan. De winkel in Haaksbergen is niet alleen inhoudelijk opnieuw ingedeeld, verfraaid en van nieuwe displays voorzien, maar heeft zich zeker op het gebied van witvis met een aantal nieuwe merken en veel nieuwe producten versterkt. De zaak is reeds geopend en op afspraak te bezoeken.

Paul Keizers heeft de winkel nu completer dan ooit…

 

Roofvisafdeling

Wie Kruidenier Hengelsport zegt, zegt meteen ‘witvisspecialist!’ Maar niets is minder waar; de winkel in Haaksbergen is namelijk 250 m² uitgebreid met een roofvisafdeling! Naast de bestaande winkel van 500 m² is er een fraaie roofvisafdeling bijgekomen met de nadruk op hengels en kunstaas. Hier treffen de roofvissers sterke merken als Spro, Gamakatsu, Fox Rage, Rapala, Quantum, ABU Garcia, Westin, Savage Gear, Gunki, Illex, Reins, Keitech, Rozemeijer, Lews, Berkley, Dragon, Molix, Salmo, Lucky John, Strike King, Ondex, Vibrax, Strike Pro, Predox, LMBA en Shimano.

Sensas walhalla en ook Frenkies Dobbers…

 

Witvis

Voor de witvissers die dachten dat het aanbod van Kruidenier Hengelsport al vrij compleet was, zouden wij zeggen: ga maar eens kijken in de winkel! Het is nu met recht een witvis walhalla met uitgebreide productvoorstellingen, displays en veel merken naast elkaar om te vergelijken. Ook is zijn er de merken Colmic en Frenkies dobbers toegevoegd aan het gamma. Met premium merken als Sensas, Garbolino, Preston Innovations (60 m² shop-in-shop), Cresta, Matrix, Guru, Drennan, Evezet, Mondial-F, Zammataro, Ringers, MAP, Free Spirit, Colmic, Stonfo, Kamasan, Rive, Maver, en Berlok kun je zelfs nagenoeg het complete aanbod aantreffen!

Preston en Fjuka Baits…

Veel roofvis met Shimano en Fox Rage…

 

De laatste loodjes

De winkel is op dit moment van schrijven begin april 2021 voor 95% áf. Eigenaar Paul Keizers denkt half april 2021 volledig ingericht te zijn. Via de huidige ‘click & collect’ regels en de ‘bezoekregeling’ kun je bestellingen doorgeven en afhalen in de winkel. Ook de webshop is natuurlijk gewoon te gebruiken voor levering. Kijk op de website en de Facebookpagina voor adres- en contactgegevens.

Uitgebreid met 250 m² roofvisafdeling…

 

Frenkies Dobbers zoveel je wilt…

 

Aas en voer in overvloed…