In Beet 7

Autumnus

Hij staat weer voor de deur, de herfst. Voor veel vissers een favoriet tijdperk. De roofvissen laten zich weer wat makkelijker vangen, en zitten vaak beter in hun vel. Snoek heeft een hekel aan warm water, dus de komende koele nachten zorgen er ook voor dat hun habitat weer beter leefbaar is.

Karpers gaan op zoek naar de nodige snacks om de wintervacht wat dikker te maken voor de aanstaande koude. Voor de witvissers is het misschien iets minder aangenaam, zeker als de herfst echt koeler gaat worden. Maar toch, de zeelten, brasems en barbelen laten zich nog prima vangen.

Dit nummer staat bol van prachtige avonturen, dit keer wederom dicht bij huis, en ver daar vandaan. Frans ging op bezoek in Engeland, op jacht naar grote barbeel. HJ geeft een introductie voor de roofblei vissers, en Kaylee blikt terug op een zomer aan het stromende water, op zoek naar grote karpers.

Onze eigen Hakkert kijkt juist al wat vooruit, naar de herfst, terwijl Jan Willem samen met Stijn langs de IJssel de voorns het leven zuur maakt. Al met al weer een smakelijk nummer, al zeggen we het zelf. Geniet, trek een jas aan, en ga vissen!

Tom en Nick

Beet 7 ligt binnenkort thuis op de mat of koop Beet Magazine als los exemplaar voor € 7,95 in de betere hengelsportspeciaalzaak en de boekhandel.

 

 

gerelateerde artikelen

Instagram