Treffers – Fishing & Outdoor timmert lekker aan de weg en is in de nieuwe hengelsportzaak in het Noord-Hollandse Winkel de schappen aan het bijvullen met materialen voor alle disciplines. Met de enorme ervaring op het gebied van karpervissen, is het nieuwe adres Zandloper 10 in Winkel natuurlijk een hotspot geworden voor fraaie producten en voer & aas op dit gebied. Het merk BaitZone is een van die publiekstrekkers.

Een stick of PVA-zakje vullen met de PVA-vriendelijke pellets of groundbaits en een pop-up erbij doet wonderen…

 

Koffiehoek

Met het winkelaanbod in de disciplines karpervissen, witvissen, roofvissen en zeevissen; een eigen kledingafdeling met T-shirts, hoodies, jassen, laarzen, petten, mutsen, handschoenen, warmtepakken en veel meer, kun je er natuurlijk langs voor je (levend) aas en voer, maar de koffie staat klaar in de koffiehoek en loop ondertussen maar eens rond om te zien hoe Tiny en Johan Treffers deze zaak vakkundig opbouwen. Ondertussen is men druk bezig om de nieuwe webshop uit te breiden en te vullen met een prima aanbod.

Materialen voor de bivvyklanten en een fraaie kledinghoek…

Ready to fish…

 

Vier belangrijke flavours

Voor de karpervissers is het goed te weten dat men de beschikking heeft over de producten van BaitZone. Dit betaalbare merk levert een keur aan mooie voertjes en haakaasjes en dat wordt onmiddellijk opgepakt door de karpervissers. BaitZone staat vooral bekend om zijn PVA-vriendelijke groundbaits waarmee je uitstekend sticks en PVA-zakjes kunt vullen. Daartoe zijn er vier belangrijke flavours uitgebracht die het belangrijkste spectrum van voer afdekken.

Alles voor de allround sportvisser.

 

Ready to fish

Ook belangrijke aas- en voeringrediënten als hennep en tijgernoten van BaitZone helpen daarbij de karpers op de stek houden. Omdat veel karpervissers met pop-up’s vissen worden de BaitZone pop-up’s aanbevolen. Met name de fluo’s die in de diameters 12 en 15 mm in één potje worden aangeboden, lopen als een trein. Voordeel van de vier BaitZone groundbaits die je ernaast kunt gebruiken, is dat ze ‘Ready to fish’ zijn, en ook voor de witvissers een prima optie zijn om er je voerkorf of methodfeeder mee te vullen. In de emmers blijft het voer een jaar goed bewaard.

 

Ook voor het nieuwe roofvisseizoen wordt de winkel in orde gemaakt, terwijl ook de zeevissers kunnen uitkijken naar het verstrekken van vers aas in de nabije toekomst. Houd de Facebook-pagina in de gaten voor actueel nieuws!