De revolutionaire bellybootaandrijving is vanaf nu verkrijgbaar bij de bellybootspecialisten van Fish Inn in Venlo. Om het super complete bellybootassortiment aan te vullen is er gekozen om een dealerschap aan te gaan van het Floatplus-systeem.Het Floatplus Pro System is het nieuwste en meest innovatieve systeem om je bellyboot te upgraden naar een hoger niveau. Toen de bellybotende teamleden het Floatplus-systeem onder ogen kregen waren ze dan ook direct verkocht. Vanwege alle eindeloze peddelsessies, winderige visdagen en het niet kunnen trollen met de bellyboot was de keuze dan ook snel gemaakt, Floatplus gaat het worden!

Het Floatplus systeem wordt door middel van een bijgeleverde pad onder jouw bellyboot bevestigd. Deze pad bevat een rail waar de Floatplus motor gemakkelijk in gemonteerd wordt. Het koffertje wordt achter het zitje neergezet of op de bladders van de bellyboot gemonteerd. Wanneer je je af vraagt wat dit allemaal weegt, zul je stijl achterover slaan. Het complete Floatplus-systeem weegt namelijk maar 5,8 kilogram.

De hoge kwaliteit 12 volt 41.6 Ampere LG lithium accu zorgt ervoor dat er maar liefst tot twintig uur verticaal, tot twaalf uur snel diagonaal en tot zes uur trollend gevist kan worden. Zoals je ziet zal er een wereld voor je open gaan, zelfs een visweekend zonder oplaadmogelijkheden vormt geen probleem voor het Floatplus bellybootsysteem.

Floatplus Pro System is vanaf nu bij Fishinn.nl online te bestellen en wordt binnen een werkdag zonder verzendkosten binnen Nederland verstuurd. Fish Inn heeft de Floatplus Pro systemen op voorraad liggen met alle bijbehorende informatie.

Wil jij meer online informatie? Klik dan hier.