De producten zijn niet aan te slepen bij kampeerwinkel Frans de Witte in Houten sinds de nieuwe hengelsportafdeling op de eerste verdieping is geopend. Voor nagenoeg elke discipline is er aanbod en ook de specialisten komen steeds beter aan hun trekken.

Method materialen en aas…

 

Dropshotten

Witvissers en karpervissers vinden er een ruime voorraad voer en aas, onder meer van Saga, C-Tec, Mainline, Sonubaits, Crafty Catcher, Evezet, Lasebo en Pro Line. Ook is er een uitbreiding in de producten van Korda, Guru, Keitech, Ondex, Cresta en Solar. Wil je starten met methodvissen, dropshotten, feedervissen of forelvissen? Je vind het materiaal om mee te beginnen. Niet alleen het kleinmateriaal, maar ook de werpmolens en de enkele honderden (!) hengels.

Keitech softbaits…

 

Ook op zondag

En je weet: Frans de Witte is 7 dagen per week geopend, ligt 3 minuten van de A27 afslag Houten, en heeft elke dag verse wormen en maden. In de kampeerwinkel kun je bovendien andere zaken vinden die je bij het vissen kunt gebruiken, zoals klapstoelen, laarzen, bergschoenen, kookgerei, verlichting en kleding.

Klik hier voor meer info.

Volop voer en aas voor karper en witvis…