Ben jij een fanatieke sportvisser en vang je geregeld een mooie vis of maak je iets bijzonders mee dat je met je medevissers wilt delen? Mail dan je verhaaltje, mening, belevenis, vangstfoto of vakantiekiekje naar de redactie van Beet!

Heb je iets bijzonders gevangen, of ken je iemand die alleen maar kleine vis vangt? Mail een leuke foto met een verhaaltje erbij, en wie weet sta je snel op Beet.nl!

 

Mail ons!

Je hoeft natuurlijk beslist geen hengelsportjournalist of redacteur te zijn om mooie vissen te vangen en veel mee te maken. Aan de waterkant beleef je nu eenmaal altijd wel iets. Een gedenkwaardige vakantie (klik hier voor een voorbeeld), een spectaculaire vissoort, een bever die onder je hengel doorzwemt of een muis die jouw boilies opeet… Maar wie weet ben je een pechvogel en rijdt er een trekker over je hengel of moet je naar de dokter met een haak in je oor! Laat het ons weten of schrijf het van je af; gedeelde smart is halve smart!

De Beet is er voor elke sportvisser en daarom zijn we er ook voor jou. Mail ons op adres b.masselink@publishinghouse.nl en wie weet sta jij snel op Beet.nl!

  

Heb je iets bijzonders meegemaakt, of heb je een buurjongen die alleen maar gein trapt tijdens het vissen? Laat het ons weten! (foto’s Hank Perrée en Bram Bokkers)