Tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs van 29 november t/m 1 december 2019 word je geïnformeerd over alle nieuwe snufjes voor de witvisser. Diverse nationale en internationale exposanten staan klaar om jou het nieuwste topmateriaal te showen. Liever een lezing volgen? Neem dan plaats in onze lezingzaal en luister naar het verhaal van witvisexpert Jan van de Bovenkamp.

Vandaag delen wij een aantal primeurs die onze standhouders voor jou in petto hebben.

Evezet en Maver pakken gezamenlijk uit in Utrecht

Maver staat voor Italiaans design, passie en topmateriaal voor de witvisser die wil scoren!

Maver staat voor Italiaans design, passie en topmateriaal voor de witvisser die wil scoren! Maver Engeland voor degelijk, betrouwbaar en technisch hoogstaand materiaal, gericht op de moderne visserij waarbij het er vaak wat grover aan toe gaat! Beiden werken in de Benelux nu exclusief samen met Evezet als distributeur en uiteraard staan beiden open voor onze inbreng bij de doorontwikkeling van producten. Maver was jaren terug al eens de cosponsor van het bekende Evezet team, we kunnen dus best zeggen dat de teamspirit helemaal terug is. Evezet heeft alle beschikbare 2020 producten en modellen op de beurs. (Inter)nationale topvissers staan met raad en daad voor je klaar en geven je de bruikbare tips waar je naar zocht. Evezet pakte al eerder dit jaar uit met Team Spirit lokvoer. Het recept van onze teamvissers is 1/1 voor jou vertaald naar een compleet voer in een 1 kg zak. Team Spirit is een onderling prima mengbaar kant en klaar voer, wat ook met de oudere soorten prima te combineren is. Website: www.evezet.nl.

Nieuw feederconcept

Daiwa N´ZON is het nieuwste Daiwa feederconcept.

Daiwa N´ZON is het nieuwste Daiwa feederconcept. Ontwikkeld in Engeland voor en door de feedervisser. Engeland is toch wel een grote naam op het gebied van witvissen, iedere keer weer weten de UK teams zich bij de besten te klasseren. Niet voor niets is het dan ook dat juist veel witvismateriaal in Engeland ontwikkeld wordt. Daiwa heeft in de UK zelfs een hengelfabriek waar beroemde hengels als de Tournament series ontwikkeld en vervaardigd worden. Nu is het echter tijd voor meer. Daiwa N´ZON. De naam is ontstaan op de kleine zone waar je je aas moet aanbieden. Wij zeggen ook wel Hit Your Target. In dit nieuwe concept worden twee uitgebreide series feeder- en methodhengels aangeboden, werpmolens, klein materiaal plus foedralen en tassen. Het N´ZON concept zal in zijn geheel op de Daiwa stand geshowd worden op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht. Website: www.daiwa.de.

Anja Groot en unieke product previews on de Tackle Guru stand!

Daarnaast presenteert dit merk ook verschillende nieuwe items, zoals de revolutionaire Fusion Feeder Box, X-Case en Q-Case.

Voor het eerst zal drievoudig wereldkampioene Anja Groot drie dagen aanwezig zijn op de Tackle Guru stand! Daarnaast presenteert dit merk ook verschillende nieuwe items, zoals de revolutionaire Fusion Feeder Box, X-Case en Q-Case. De Fusion Feeder Box is een speciaal ontwikkeld systeem voor het opbergen van allerlei accessoires. Het modulaire systeem stelt je in staat om de box geheel naar eigen wens in te delen. De Fusion X-Case is ontworpen om topsets compact en veilig op te bergen en te transporteren. Fusion Q-Case is speciaal bedoeld om dure en kwetsbare feedertoppen in te vervoeren. Maar er is nog meer! Naast de vele verschillende bekende sportvissers en nieuwtjes heeft deze stand natuurlijk ook vele super deals! Website: www.tackleguru.com.

Preston is ook aanwezig

In samenwerking met De Sportvisser Den Haag zijn de producten van Preston Innovations te vinden op stand nummer 117/118.

In samenwerking met De Sportvisser Den Haag zijn de producten van Preston Innovations te vinden op stand nummer 117/118. Bijvoorbeeld de Double Decker Side Tray – Large. Een grotere uitvoering van de Double Decker Side Tray die ondersteund wordt door extra sterke scharnieren. De dubbel uitgevoerde zijtafel betekent dat er veel ruimte is om aas en accessoires op weg te leggen, terwijl de aastafel toch compact op te vouwen is voor het transport. Of wat dacht je van het Super Eva System. Een uniek ontworpen opslagsysteem voor aas, dat het mogelijk maakt om meerdere aasdozen of kleine artikelen veilig naar je stek te vervoeren. Gefabriceerd van sterk, duurzaam en 100% waterdicht EVA-materiaal, het systeem is ook voorzien van een doorzichtige plastic deksel met rits voor een gemakkelijk openen. Ontworpen om optimaal in de basis van de Inception Seatbox te passen. Vier specifieke, stevige EVA aasbakken; voorzien van een speciaal handvat en sterke ritsen voor een gemakkelijke toegang naar de binnenste compartimenten. Super sterk, aan elkaar gesmolten ontwerp, zeer stevige rand rond de aasbakken zodat ze niet samenklappen en een wegklapbare deksel voor een goede toegankelijkheid in slecht weer. Website: www.prestoninnovations.com.

Pellets nieuwe aanvulling op het assortiment

Berendsen Visvoeders heeft zich door de jaren heen bewezen als leverancier van prima kwaliteit lokvoer, de firma bestaat inmiddels al bijna 50 jaar.
Berendsen Visvoeders heeft zich door de jaren heen bewezen als leverancier van prima kwaliteit lokvoer, de firma bestaat inmiddels al bijna 50 jaar. Naast alle wedstrijdlokvoeders die ontwikkeld zijn door Berendsen Visvoeders met het merk ‘Berlok’, zijn er nu ook in geperste, kleine pellets verkrijgbaar in deze range. De pellets worden door het lokvoer vermengd, waardoor de voerstek langer voorzien blijft van voer. Deze pellets kunnen ook perfect op de commerciële visvijvers bijgecupt worden. Kom naar de stand van Berendsen Visvoeders, hier kun je terecht met jouw vragen over hoe je het beste vis kunt vangen op een bepaald water. De eigenaar Louis Berendsen staat je graag te woord met een goed advies. Website: www.berlok.com.

Gratis hengel en 1 kg Berlok voer

Gratis hengel en 1 kg Berlok voer.
De eerste 250 kids t/m 16 jaar kunnen een gratis Albatros hengel ophalen bij de stand van De Sportvisser Den Haag. Daarnaast mogen ze ook gratis 1kg Berlok voer ophalen bij de stand van Berendsen Visvoeders. Deze actie is op alle drie de beursdagen geldig. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door De Sportvisser Den Haag, Berendsen Visvoeders en DRT Events. Kinderen t/m 13 jaar mogen de beurs gratis bezoeken onder begeleiding van een volwassene.

Tevens maak je kans met je E-ticket op een visreis naar IJsland voor 4 personen t.w.v. € 6.000!

Benieuwd naar de Hengelsport- en Botenbeurs? Bestel dan nu je ticket online met maar liefst 25% korting. Tevens maak je kans met je E-ticket op een visreis naar IJsland voor 4 personen t.w.v. € 6.000!

Hengelsport- en Botenbeurs 2019 feiten:
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: Vrijdag 29 november t/m 1 december 2019
Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur

Groot aanbod nationale en internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• Diverse nationale en internationale exposanten
• Grootste hengelsportbeurs van Europa
• Belangrijke websites:
www.hengelsportbeurzen.nl
• Belangrijke Facebookpagina’s:
@hengelsportbeurs en @Carpsquare
• Instagram:
@hengelsportbeurs
Bestel hier jouw ticket

Bekijk onze YouTube video:

 

Bekijk ook:
https://beet.nl/het-programma-en-super-deal-van-de-hengelsport-en-botenbeurs-2019/
https://beet.nl/de-hengelsport-en-botenbeurs-biedt-alles-voor-de-karpervisser/
https://beet.nl/hengelsport-en-botenbeurs-de-grootste-roofvisbeurs-van-europa/