Het Hit & Run Systeem is uniek. Een systeem dat ontwikkeld is met als achtergrond en prioriteit visveiligheid. Een systeem dat bij lijnbreuk niet alleen het lood laat verliezen maar ook de leader en overtollige (gebroken) hoofdlijn.

Bij lijnbreuk zwemt de vis dus alleen met de onderlijn in de bek verder. Geen leader, lood of meters hoofdlijn achter zich aan slepend, waarmee de vis zich vast kan zwemmen met alle gevolgen van dien. Geen gescheurde bekken, ingesneden vinnen en ingesneden kieuwen of erger nog; dode vissen. Vandaar het Hit & Run Systeem.

De werking? Het belangrijkste van het hele systeem is dan de onderlijn niet aan de leader of hoofdlijn wordt geknoopt, zodra de onderlijn aan leader of hoofdlijn wordt geknoopt kan de vis zich hier bij lijnbreuk natuurlijk nooit van ontdoen. Vandaar dat bij het Hit & Run systeem de onderlijn niet wordt vastgeknoopt, nieuwsgierig? Bekijk het systeem maar eens rustig en oordeel. Tevens is het lood eenvoudig en snel te wisselen qua gewicht en kleur.

Alle gewichten passen op één insert!

Alle gewichten passen op één insert!

Adviesprijzen vanaf € 2,99. Beschikbaar in drie uitvoeringen, dit in gewichten van 71, 92, 113 en 135 gram.

Website: www.pbproducts.nl.