Van 15 september tot 15 mei heeft VVP Verhuur/Visserslust leuke kortingen op de huur van haar boten in combinatie met een van de accommodaties.

Van 15 september tot 15 mei heeft VVP Verhuur/Visserslust leuke kortingen op de huur van haar boten in combinatie met een van de accommodaties. Ook kunt uw eigen boot meenemen en bij de door jou gehuurde accommodatie van VVP Verhuur/Visserslust aanmeren. VVP Verhuur/Visserslust heeft speciale tarieven voor deze ligplaatsen. Bij elke boot die u bij VVP huurt, krijgt u een kaart van de Vinkeveense Plassen met de nodige uitleg, zodat u een goed overzicht heeft van het natuur- en watersportgebied.

Bij elke boot die u bij VVP huurt, krijgt u een kaart van de Vinkeveense Plassen met de nodige uitleg, zodat u een goed overzicht heeft van het natuur- en watersportgebied.

De Vinkeveense Plassen vallen helaas niet onder de Vispas, of u moet lid zijn van de Amsterdamse of Weesper Hengelaarsbond. Bent u geen lid van een van deze hengelsportverenigingen, dan heeft u een aparte vergunning nodig voor het vissen op de Vinkeveense Plassen.

U kunt kiezen uit vergunningen voor een dag of een week. Van de AWHB is er ook een vergunning voor een jaar.

U kunt kiezen uit vergunningen voor een dag of een week. Van de AWHB is er ook een vergunning voor een jaar. Nachtvissen is alleen toegestaan met een speciale vergunning, die eveneens door de AWHB wordt uitgegeven. Alle vergunningen kunnen bij VVP Verhuur/Visserslust worden aangeschaft. De vergunningen gelden niet voor gebieden waar met borden is aangegeven dat het verboden is om te vissen.

Wilt u meer weten over alles wat VVP Verhuur/Visserslust u kan bieden, kijk dan op de website voor informatie over de mogelijkheden om te vissen op de Vinkeveense Plassen, alle accommodaties en bootverhuur.

Wilt u meer weten over alles wat VVP Verhuur/Visserslust u kan bieden, kijk dan op de website voor informatie over de mogelijkheden om te vissen op de Vinkeveense Plassen, alle accommodaties en bootverhuur.

VVP Logo
VVP Verhuur/Visserslust
Baambrugse Zuwe 196
3645 AM Vinkeveen
Tel. +31 (0)294 – 293 473
Mobiel: +31 (0)6 – 520 255 55
E-mail: info@vvpverhuur.nl
Website: www.vvpverhuur.nl

Wilt u meer weten over alles wat VVP Verhuur/Visserslust u kan bieden, kijk dan op de website voor informatie over de mogelijkheden om te vissen op de Vinkeveense Plassen, alle accommodaties en bootverhuur!

Bekijk ook:
https://beet.nl/vissen-en-genieten-op-de-vinkeveense-plassen/
https://beet.nl/europese-kampioenschappen-hobie-kayak-fishing/
https://beet.nl/geweldige-snoek-aanbeten/