Je weet het toch? Aanstaande zondag is het een bijzondere dag. Nee, Pasen is al geweest, zondag 21 juni is het Vaderdag! Niet alleen bij Wout van Leeuwen maken ze er een mooie actiedag van, zoals je in het filmpje kunt zien, maar nu de hengelsport ineens ook bij ‘instappers’ populair is geworden, loont het om vader eens te verrassen met een cadeau uit de hengelsportzaak…

Maak er een onvergetelijke visdag van!

Op tijd naar de winkel

In die winkels vind je altijd een deskundige die jouw vader aan een bijpassend setje hengelsportmateriaal kan helpen voor het viswater of de vissoort van zijn keuze. Enne…kijk even naar de openingstijden en zorg dat je op tijd voor de deur staat want het kon wel eens druk worden.

In de Zeehengelsport 371 (nu in de winkel) twee mooie ‘vader-visverhalen’ ter gelegenheid van Vaderdag.

 

Wormen

Vergeet niet gelijk wat aas mee te nemen. Ook daarmee kan de winkelier jou helpen. Zelf kun je natuurlijk brood =(deeg), aardappelen (dag opa), maïs of ‘zelfgetuinde’ wormen aan je haak doen, maar maden doen het altijd prima in het binnenwater voor veel vissoorten. En als je naar zee wil, bestel je gelijk wat zagers of zeepieren. Nog meer wensen? Voor alle materialen kun je natuurlijk terecht op de webshops. Een fijne vaderdag en veel plezier aan de waterkant!

Klik hieronder om het filmpje van Wout van Leeuwen te bekijken.