Nieuwe website en webshop

De afgelopen maanden is er bij Martin SB hard gewerkt aan een geheel nieuwe website en webshop. “De consument verwacht anno 2018 een website en bijbehorende webshop die snel en accuraat werkt”, aldus Martin SB.

In de webshop kun je alle producten direct bestellen en naar je huisadres laten opsturen. Heb je liever dat het bij je hengelsportwinkelier geleverd wordt? Dat kan natuurlijk ook. Uiteraard staat de website vol met leuke weetjes, artikelen en heel veel filmmateriaal voor zowel de karper- als de witvisser. Een echte aanrader dus, check nu de website.

Website met veel extra’s.

Website met veel extra’s.

Website: www.martinsb.com

Superieure klasse

Dankzij de nieuwste materialen en technologieën is Colmic er in geslaagd om een nieuwe serie matchhengels te ontwikkelen met een zeer laag eigen gewicht, een prima balans en een top-performance.

De Colmic Superior Class hengels zijn beschikbaar in lengtes van 4,20 en 4,50 meter met een werpvermogen van 6 – 20 gram (light uitvoering) en 15 – 30 gram (medium uitvoering). De driedelige blanks zijn afgebouwd met een lange kurken handgreep, een Sea Guide DPS molenhouder en hoog afstaande Sea Guide Sic geleideogen. De hengels hebben een gewicht van slechts 180 tot 205 gram en zijn een genot om mee te vissen.

Strak en perfect in balans.

Strak en perfect in balans.

Website: www.colmic.it

Geen gezever meer

De afgelopen jaar op de markt gebrachte MS-Range Futtersiebe van Sänger zijn beschikbaar met een maaswijdte van 2,5, 3,5 en 6 millimeter. De lokvoerzeven hebben een diameter van 36 centimeter en passen precies op de MS-Range Bucket (lokvoeremmer) met een inhoud van 25 liter.

LEES OOK  Nieuwe producten voor de karper-, roof- en witvisser

Eveneens nieuw in dezelfde range zijn twee opvouwbare ‘water buckets’ met een inhoud van circa 1,3 en 2,7 liter, deze worden geleverd inclusief een touw van rond de zes meter lang.

Adviesprijs lokvoerzeven € 15,95, opvouwbare emmers S € 9,95 en L € 13,95.

Adviesprijs lokvoerzeven € 15,95, opvouwbare emmers S € 9,95 en L € 13,95.

 

Fijn en grof zeven.

Fijn en grof zeven.

Website: www.saenger-tts.de

Werpreel zonder kuren

De nieuwe Predox Kuro BC120LH werpreel uit het programma van Albatros is speciaal ontworpen voor de medium tot zware visserij.

De aluminium spoel kan 200 meter 25/00 bevatten, de overbrenging ligt op 1:6,3. In de behuizing uit grafiet zijn vier kogellagers verwerkt, de dubbele slinger beschikt over soft touch slingerknoppen, de lijngeleider is uit titanium. Met het level wind systeem wordt de lijn netjes terug op de spoel gelegd, de Predox Kuro beschikt verder over een direct werkende antiretour.
Adviesprijs € 65.

Met titanium lijngeleider.

Met titanium lijngeleider.

Website: www.predox.eu

Quicksilver lanceert ‘Book your Boat’

Brunswick heeft bekend gemaakt dat het nu op veertien locaties in Spanje mogelijk is om Quicksilver boten te boeken via het nieuwe online platform Book Your Boat. Via het platform kunnen enthousiaste watersporters het type boot, de plaats en de datum bepalen. Het is zelfs mogelijk om er een kapitein bij te huren wanneer je nog een nieuwkomer bent.

Er worden dit jaar nog meer landen toegevoegd aan dit platform. Je hebt zo ook de mogelijkheid om bepaalde boten uit te proberen voordat je er wellicht een aan wilt schaffen.

Voor nieuwkomers en ervaren schippers.

Voor nieuwkomers en ervaren schippers.

Website: www.book-your-boat.com

Uitgebreide zitkist

De nieuwe JVS Solaris uit het assortiment van Raven Hengelsport is de nieuwe troon aan de waterkant voor veel sportvissers. De kist wordt zeer uitgebreid geleverd met ruime onderbak, lades aan voor- en zijkant en solide voetplateau.

LEES OOK  Salmo Sparky Shad

Met de stevige 36 mm, telescopisch verstelbare poten voorzien van moddervoeten is de Solaris zitkist van JVS overal aan de waterkant neer te zetten. Op de zitkist zijn twee kleine waterpassen geplaatst waardoor je direct ziet of de kist goed recht staat. Optioneel is er een JVS Trolley kit systeem beschikbaar van JVS, speciaal ontworpen voor de Solaris zitkist.
Adviesprijs € 499,99.

Je troon aan de waterkant.

Je troon aan de waterkant.

Website: www.raven.nl