Voerbombardement

Met de nieuwe Airbomb Shotgun Baiting van Prologic kun je zowel geconcentreerd als gespreid voeren. Je kunt hem namelijk ook werpen terwijl de lijn op de juiste afstand achter een clip op de spoel zit. De Airbomb wordt dan in de lucht abrupt gestopt en springt open waarbij rond de 100 gram (formaat L) aan boilies of partikels over je stek verspreid worden.

De Airbomb zelf weegt circa 74 gram, het is aan te raden om een gevuld exemplaar te werpen met een spodhengel met een testcurve van 4 tot 5 lb.
Adviesprijzen M € 17,95 en L € 19,95.

Beschikbaar in de maten M en L.

Beschikbaar in de maten M en L.

Website: www.prologicfishing.com

Taai en duurzaam

De nieuwe, kunstmatige drijvende ESP Double Corn en Boilies zijn leverbaar in diverse succesvolle kleuren en elke verpakking bevat vier formaten en in totaal zestien aasjes. Ze zijn perfect voor het uitbalanceren van diverse haakmaten op populaire typen onderlijnen, zonder dat deze gelijk met lood aan de bodem gehouden moeten worden.

De meegeleverde stoppers houden het aas goed op de plek, eventueel kan het aas met Super Floss nog extra gezekerd worden.

Je kunt dit aas eventueel opslaan in zoetstof of flavours om ze extra aantrekkingskracht te geven.

Je kunt dit aas eventueel opslaan in zoetstof of flavours om ze extra aantrekkingskracht te geven.

Adviesprijs € 4,55.

andig voor wateren waar kreeftjes en dergelijke voor komen.

Handig voor wateren waar kreeftjes en dergelijke voor komen.

Website: www.esp-carpgear.com

Ga voor goud

Browning levert het Black Magic Gold Mono kwaliteitsnylon op handige bulkspoelen. De lijn is beschikbaar in diameters vanaf 17 tot en met 27/00, waarbij de trekkracht oploopt van 2,05 tot 5,70 kilogram.

De lijn is gunstig geprijsd (€ 6,50 tot € 7,00) en geschikt voor elke witvismethode, zowel met de dobber als met de voerkorf.

Niet goudkleurig, maar donkerbruin.

Niet goudkleurig, maar donkerbruin.

Website: www.zebco-europe.com

LEES OOK  Matrix Winter Suit

Vacuüm trekken

Met de Ringers Pellet Pump van de nieuwste generatie kun je de Ringers Expander pellets, die verkrijgbaar zijn in 4, 6 en 8 millimeter, snel klaar maken om mee te vissen.

In tegenstelling tot andere pelletpompen is deze voorzien van een klein reservoir, waardoor de hoeveelheid pellets die vacuüm getrokken worden, beperkt blijft. Dit heeft als voordeel dat je geen grote hoeveelheden pellets na afloop van het vissen weg moet gooien.

Door het formaat gemakkelijk mee te nemen.

Door het formaat gemakkelijk mee te nemen.

Website: www.jvbaits.nl

Met elektronische ontsteking

De Suzuki DF2.5 bleek onlangs onverslaanbaar in een vergelijkstest van de ANWB Waterkampioen. Met een gewicht van slechts dertien kilogram is dit de lichtste viertakt buitenboordmotor die Suzuki ooit gebouwd heeft, handig wanneer je de motor wilt vervoeren.

Met een cilinderinhoud van 68 kubieke centimeter levert de DF2.5 meer dan genoeg vermogen voor de meeste opblaasbare boten. De elektronische ontsteking zorgt voor een probleemloze vonk, waardoor de buitenboordmotor gemakkelijk start.
Adviesprijzen vanaf € 849.

Beschikbaar in kort- en langstaart modellen.

Beschikbaar in kort- en langstaart modellen.

Website: www.nimag.nl