Het PeuterFonds seizoen 2019 gaat binnenkort beginnen en wordt afgetrapt met de hengelsportbeurs Visma in Rotterdam Ahoy, dé ontmoetingsplaats voor alle visfanaten uit Nederland!

Ook dit jaar heeft het PeuterFonds een eigen stand op de Visma en mogen vele bezoekers weer een slinger geven aan het Rad van Fortuin of een kansje wagen met de enveloppenloterij. En dat is nog niet alles, deze keer hebben ze ook een tweedehands marktkraam met mooie vintage visspullen. Dat belooft weer een mooi feest te worden in Rotterdam!

Achter de schermen is het PeuterFonds bestuur alweer enkele weken druk bezig met het contacteren van de vele trouwe sponsors en het belooft weer een mega prijzenfestijn te worden! Veel sponsors hebben reeds mooie prijzen gedoneerd zodat het PeuterFonds ook dit jaar tientallen kinderen blij mag maken met een dagje vissen.

Om dit jaar wederom tot een daverend succes te maken, heeft het PeuterFonds jouw hulp als vrijwilliger hard nodig. Waar kun je ons mee helpen? Denk aan het vertellen over je eigen ervaringen tijdens de visdagen, het werven van nieuwe vrijwilligers en uiteraard ook het inzamelen van donaties met het Rad van Fortuin, de enveloppenloterij of de tweedehands marktkraam.

Zorg dat je erbij bent om de bezoekers te kunnen vertellen over de mooie evenementen die het PeuterFonds organiseert.

Zorg dat je erbij bent om de bezoekers te kunnen vertellen over de mooie evenementen die het PeuterFonds organiseert.

De Visma vindt dit jaar plaats op 8, 9 en 10 maart. Meld je aan voor één of meerdere dagen door een e-mail te sturen met je naam, telefoonnummer en woonplaats (i.v.m. mogelijk carpoolen) naar info@peuterfonds.nl.

Ondertussen is het bestuur ook al druk bezig met de organisatie en het plannen van de evenementen van 2019.

Ondertussen is het bestuur ook al druk bezig met de organisatie en het plannen van de evenementen van 2019.

Mocht je nog tips hebben of mee willen helpen met het organiseren van een evenement bij jou in de regio… Laat het ons a.u.b. weten. Alle hulp is van harte welkom, bedankt!

LEES OOK  Op vakantie met Visreis.nl

Met vriendelijke groet,

Bestuur Stichting PeuterFonds
Erik Froger, Juri Froger, Robin Smit en Tsak-kin Man

Belangrijke data:
• 8, 9 en 10 maart: De Visma Hengelsportbeurs in Ahoy
• 30 maart: Visdag met kinderen van Scouting Maurits Vioolgroep uit Vlaardingen

Steun Stichting PeuterFonds

Stichting PeuterFonds is aangemerkt als ANBI instelling bij de belastingdienst, een gift aan het PeuterFonds is dus fiscaal aftrekbaar. Doneren is eenvoudig; je kunt het bedrag dat je kunt missen heel eenvoudig via onze Whydonate-pagina doneren middels iDeal en automatische machtiging. Klik op bovenstaande banner om Stichting PeuterFonds te steunen of voor meer informatie!

Sponsors PeuterFonds

Stichting PeuterFonds
Koopvaardersplantsoen
1034 KE Amsterdam