Komt het bij het vissen aan op een nauwkeurige imitatie van wat de vissen eten of is de wijze waarop het kunstaas of de kunstvlieg gepresenteerd wordt van groter belang?

Komt het bij het vissen aan op een nauwkeurige imitatie van wat de vissen eten of is de wijze waarop het kunstaas of de kunstvlieg gepresenteerd wordt van groter belang?

Tekst en foto’s Rudy van Duijnhoven

De avond werd gehouden in een zaal in Zwolle en bezocht door circa 35 personen.

‘Presenteren of imiteren’ was het thema van een presentatie die door Pieter-Bas Broeckx op dinsdagavond 8 oktober gegeven werd voor leden van de Vereniging Nederlandse Vliegvissers. De avond werd gehouden in een zaal in Zwolle en bezocht door circa 35 personen.

Pieter-Bas ging in op de momenten dat vissen weinig, gemiddeld of juist veel interesse hebben in hetgeen wij ze voorschotelen.

Pieter-Bas ging in op de momenten dat vissen weinig, gemiddeld of juist veel interesse hebben in hetgeen wij ze voorschotelen. Ook de poes van Pieter-Bas kwam in beeld, omdat deze het ene moment geen interesse heeft in een imitatie-muis, maar uit haar dak kan gaan wanneer een blad of veertje de kamer binnen dwarrelt.

Na de pauze werd er over dit onderwerp nog verder gediscussieerd.

Na de pauze werd er over dit onderwerp nog verder gediscussieerd. De avond werd rond kwart over tien afgesloten en zal, bij genoeg belangstelling, elders in het land herhaald worden.

De avond werd rond kwart over tien afgesloten en zal, bij genoeg belangstelling, elders in het land herhaald worden.

Website: www.vnv.nu.

 

Bekijk ook:
https://beet.nl/peter-elberse-wint-tweede-voorronde-nk-vliegvissen-2019/
https://beet.nl/leren-vliegwerpen-op-werpdagen-effa/
https://beet.nl/visma-primeur-vnv-lanceert-gratis-vliegvinder-app/