De Radical Red Monster boilies, die in de herfst van 2018 op de markt gebracht werden, zijn niet langer de ‘geheime wapens’ van voorheen. De Radical teamvissers hebben hiermee ongelooflijke vangsten gerealiseerd tijdens de testperiode en zelfs nadat ze gelanceerd werden op de markt.

Red Monster - De vangstresultaten hebben zich inmiddels als een lopend vuurtje verspreid.

De vangstresultaten hebben zich inmiddels als een lopend vuurtje verspreid.

De Red Monster is opgebouwd uit twee verschillende mixen. De rode helft van de boilie bevat onder meer 20 procent ‘Robin Red’, een mengsel aan kruiden van de Engelse fabrikant Haiths dat een magisch effect heeft op de karper. De aroma’s verspreiden zich snel in het water en blijven ook bij lage watertemperaturen uiterst effectief. Omdat de kruiden ook de spijsvertering van de karper stimuleren, zorgt het ervoor dat de karper minder snel een verzadigd gevoel krijgt. Het houdt het metabolisme hoog en zorgt ervoor dat de karper meer aas tot zich neemt op de stek.

Hoog proteïnegehalte

Red Monster - De groene helft is de Radical voedselbom, dat het ‘monster’ gedeelte van de boilie uitmaakt.

De groene helft is de Radical voedselbom, dat het ‘monster’ gedeelte van de boilie uitmaakt.

Een hoge kwaliteit vismeelmix, dat gecombineerd wordt met proteïne-bestanddelen, geeft de boilie een proteïnegehalte van ruim dertig procent. Als kers op de taart zijn er graszaden toegevoegd aan de boilie om een speciale reden. Deze zaden geven de Red Monster boilie de gewenste oppervlaktestructuur, waardoor de aroma’s snel vrij komen. Deze structuur is door de gehele boilie verwerkt. Het oppervlak van de boilie wordt in het eerste uur afgebroken. De verdere erosie geschiedt in de daarop volgende elf uur. Voor een lange termijn-effect kunnen de boilies ondergedompeld worden in de bijpassende Radical Dip. Deze dips zijn sterk geconcentreerd zodat een kort onderdompelen al volstaat. De boilie zal maximaal rond de 24 uur aan de hair blijven. Wanneer je de boilie van tevoren enigszins droogt, dan kun je er zelfs tot drie dagen lang mee vissen.

Red Monster - De ‘Red’ en ‘Monster’ zijn twee compleet verschillende mixen die nu voor het eerst gecombineerd zijn binnen de Radical range aan boilies.

De ‘Red’ en ‘Monster’ zijn twee compleet verschillende mixen die nu voor het eerst gecombineerd zijn binnen de Radical range aan boilies.

Een aas dat dit jaar gegarandeerd zeer veel grote karpers richting landingsnet zal brengen!

Website: www.zebco-europe.com.

Bekijk ook deze webpagina’s:
https://beet.nl/radical-lanceert-met-red-monster-gecombineerde-boilie/
https://beet.nl/nieuwe-managementstructuur-bij-zebco-europe/