Deze werd gehouden zoals altijd aan het Wilhelmina kanaal te Dongen ‘’loswal’’.

20 deelnemers die naar het water waren gekomen om hun geluk te beproeven want om een vis hier te vangen moet je meer geluk hebben dan kennis.

Hier word in wedstrijd verband altijd zeer slecht gevangen ook van daag was dat het geval maar het zonnetje stond al gauw aan de hemel en werd al heel snel een prachtige ochtend.

 

De Prijswinnaars.

Om 9 uren zouden we starten maar 3 minuten voor negen kregen we nog even controle van een boa die de vergunning wilden zien.Daar is op zich niets mis mee maar als een vereniging een wedstrijd gaat vissen is alles geregeld dus ook de vergunningen en laat die mensen dan hun sport uit oefenen en controleer op andere belangrijkere dingen aan het water kant nu naar de wedstrijd.

De vissen lieten het dus afweten alleen werden er wel wat grondels gevangen en enkele baarzen en die genen die een baars vingen waren dus ook spek koper.

 

Winnaar Ron Vermeulen.

Ron Vermeulen was er  daar een van hij wist een gewicht van1498 gram bij elkaar te peuteren, op staart zat Henk Bakx die een gewicht van 1460 gram bij elkaar wist te vangen 3e werd Patrick de Rooij met 821 gram en 4e Wim de Vos met 798 gram en 5e Cees van Bijnen met een gewicht van 747 gram  .

Iedereen ging weer tevreden naar huis niet om dat ze goed gevangen was maar ze hadden allemaal een schaal met 30 eieren .

De volgende wedstrijd is het botenconcours op zondag 23 april opgeven tot dinsdag 18 april bij de wedstrijd commissie.