De aanschaf van het paradepaardje uit de Shimano stal wordt nu wel heel gunstig. Alle Shimano Stella Fi modellen worden bij Fish Inn namelijk voor absolute bodemprijzen uitverkocht. Natuurlijk wordt een Stella nooit een goedkope aanschaf maar wanneer je deze werpmolens ooit in je handen hebt gehad dan weet je zeker dat je met een blok kwaliteit te maken hebt! Nu van € 729,95 voor € 469,95!

De Shimano Stella Fi is voorzien van alle topfunctionaliteiten zoals: XShip, Silent drive, XProtect, ARC Spool en nog veel.
De Shimano Stella Fi is voorzien van alle topfunctionaliteiten zoals: XShip, Silent drive, XProtect, ARC Spool en nog veel meer. Wie de Shimano Stella Fi weleens in zijn handen heeft gehad weet dat deze molen zo soepel draait als een naaimachine. Laat je echter niet overbluffen door de verfijnde techniek, de Stella Fi kan namelijk gezien worden als een echt werkpaard.

Natuurlijk hangt er nog steeds een fiks prijskaartje aan deze prachtige werpmolen.
Natuurlijk hangt er nog steeds een fiks prijskaartje aan deze prachtige werpmolen. Maar met een korting van maar liefst 36% worden deze molens nu wel heel goedkoop aangeboden. En bedenk je wel, schaf je eenmaal een Shimano Stella aan dan kun jij met de Ferrari onder de werpmolens naar de waterkant. Natuurlijk wordt kwaliteit gegarandeerd en zul jij de komende tien jaar geen nieuwe werpmolen meer nodig hebben. Eens een Stella altijd een Stella!

Wil jij graag meer informatie klik dan hier.