VIS TV-liefhebbers kunnen komende zondag uitzien naar een nieuw visavontuur van Marco Kraal. In deze achtste aflevering doorstaat hij een dag lang de regen met vliegvisfanaat Edwin Kerssies. De twee vissen met streamers op snoek.

Vliegvissen op snoek lijkt erg ingewikkeld, maar dat valt best mee. Dat blijkt wel op de intensief beviste stekken die Marco en Edwin aandoen. De doorgewinterde havensnoeken ter plaatse kennen het klappen van de zweep en laten zich niet gemakkelijk meer vangen.

Dril in de regen, onder het toeziend oog van de camera.

Dril in de regen, onder het toeziend oog van de camera.

Dat ze een streamer nog wel interessant vinden, blijkt wanneer Marco tijdens zijn eerste worp al met een Harderwijkse ‘havenkrokodil’ te maken krijgt. Deze ontmoeting wordt nét niet verzilverd en blijkt de opmaak voor een kletsnatte aflevering vol frustratie. Toch wordt het doorzetten van de heren alsnog rijkelijk beloond. Hoe? Dát zie je zondag.

Mooie havensnoek voor Edwin Kerssies.

Mooie havensnoek voor Edwin Kerssies.

Spectaculaire televisie
Nagenoeg alle hengelsportdisciplines passeren de revue in het nieuwe seizoen van VIS TV. De ‘gasten’ van presentator Marco komen uit alle hoeken van het land en hebben elk een eigen verhaal en specialisme. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn stuk voor stuk gepassioneerde sportvissers. Gezien de bijzondere mensen, mooie locaties, interessante stekken en fraaie vangsten staat VIS TV 2019 garant voor spectaculaire televisie.

Ook Marco Kraal was succesvol in de haven.

Ook Marco Kraal was succesvol in de haven.

Ware monstervis
Ook in de resterende afleveringen van dit nieuwe seizoen kunnen kijkers van onvergetelijke visavonturen genieten. Daarin vist presentator Marco Kraal onder meer met maden op barbeel en met klein kunstaas op roofvis in Den Bosch. In de twaalfde en laatste aflevering komt een ware monstervis aan boord.

LEES OOK  Daiwa wint drie EFTTEX Best New Product Awards

Bekijk hier de promo van aflevering 8: